Siz Bayım? |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Siz Bayım?Siz Bayım! evet evet siz Sizden bahsediyorm bakmayın öyle sağa sola bildiğinizi biliyorum yazılmış bütün güzel şiirleri dahası; biliyorum neler yazabileceğinizi Tevazuu yapmayın bana Bayım Ben sizi biliyorum İşte yine yanımdan geçip gittiniz Dilinizde benim olmayan bir dizenin tadı; yanımdan öylece geçip g i t t i n i z ama siz haklısınız Bayım Bunlar ucuz acemi şiirler Ruhumun derin yırtmacından kağıda düşen çarpık bacaklı mor diz(e)ler yarası kapanmak bilmeyen kanamalı kelimeler Birazdan ucuna sizi işlediğim bir şiiri daha usulca önünüze düşürmüş gibi yapacağım yağmur yok Bayım burası Üsküdar değil gözleriniz uyku mahmuru ama katip değilsiniz üstelik Öyleyse geçebilirsizin atlayıp üstünden koynumda sizin için saklanan ben kokulu dizelerin Ahh Bayım siz ! evet evet siz bana gülmeyin bakın! nasıl yürüyorum topuklarımı var gücümle yere vurarak güzelliğine olmasa da sesine dönüp bakıyor yanımdan geçenler hatta bazıları laf bile atıyor inanmazsınız umurumda değil bayım bunlar umurumda bile değil takvim : 22 Temmuz saat: 23:50 Beşinci sigaramı söndürüyorum ve elimden gelen bu Bayım yani " ehh işte" denilecek yeni bir şiir Siz Bayım! sağa sola bakmayın hiç sade dem çayını yudumlayan siz! sizden bahsediyorum kaç şiirini yoluna serdiğiniz o derin Ahh 'lardan bir tane de benim için çekin isterdim farkedin isterdim bir kez olsun farkedin isterdim |
|