Defol Git Allah Kahretsin Seni |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Defol Git Allah Kahretsin SeniDefol Git Allah KahRetsin Seni Ben sana gönlümü Ben sana her şeyimi verdm Yüreğini sevdim Ben senin Gülüşünü duruşunu, Sitem dolu bakışlarını sevdim… Gözlerini ayırma benden! Ben gölgeni sevdim, Hatta beni yıkıp giderken Ardına bakmadan gidişini sevdim! Bu gidişin ilk değil sonda değil, Alıştım ben birtanem… Senin gidişin böyle yalnızlıklarla değil Ben yalnızlıkların piriyim ben rüzgarların şiiri, Ben kayan yıldızların destanını yazan Yüreğimi taa baştan alan Sevdim seni, Gerisi hepsi yalan! Sevdim inan bana İnan…Şimdi gidiyorsun! Sonsuzlara doğru Bari bırak umutlar bende kalsın, Hatıralar bende, Bırak yüreğimi bir kerede sen vur!!! Banane! Ayrılıkların şarkılarını dinlemek istemiyorum, Sitem yazmak istemiyorum her köşede Sokakların sonunda kendimle buluşmak istemiyorum…! Banane git… Defol!!! Beni sende yıkamazsın, Beni sende vuramazsın Yıllar geçicek aradan, sen bi mutluluğu bi huzuru yakalamışken O vicdanın sesinden ismim göge doğru tırmanacak Ve duyacaksın acımı anlayacaksın, Şimdi neden ağladığımı Resimlerini yüreğimin akışına sun… Ciğerimle söktüm seni! Artık seni anmayacağım lanet olsun! Seni hatırlamıyacağım Hatırladığımda içimde bir rahmet, İçimde bi dua içimde bi beddua olacaksın! Sen benim olamayacaksın git… Gitte yalnızlıklar gelsin bana… Gitte çilelerle baş başa bırak beni… Sen beni anlamadın ya Belki yalnızlığım anlar…! Belki akşam anlar…! Belki terk edilmiş umutlar anlar…! Gittt… Ben seni zaten hiç sevmedim! Bana baktığında gülmeni, Karşımda dururken cilveni sevdim… Nazını sevdim bi yerde Alıp hançerle beni vurmanı sevdim… Ezilmeyi sevdim… İsyan dolu sitem dolu şiirlerde! Ben seni hiç sevmedim! Yıkılırken destan,destan Dertler olurken bölük,bölük Ve ordu gibi dalga gibi üstümden geçerken zaman Bende gülücem elbet bende sevicem Bir yazın baharı sevdiği gibi, Çölün yağmuru kucakladığı gibi, Uçurumların beni özlediği gibi Bende sevicem seni… Sen ne kadar terk etsen de beni!!! Sen ne kadar terk etsen de beni!!! Hadi git…! Durma artık!!! İsmin her saniyesinde Bi can vericem! Biliyorum Bir gün bende ölücem! Bulursan mezar tasımda bir yazı vardır görecen; Bu yürek yalnız doğdu,yalnız yaşadı ve yalnız öldü!!! diyecek Ne olur göz yaşını akıtma toprağa! Ben sevdim mi tam severim…! Ben sildim mi tam silerim…! DEFOOOOOL Gittt…Allah Kahretsin Seni !!!! |
|