Sana Mavi Bir Seyler Anlatacağım... Dinle.. |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sana Mavi Bir Seyler Anlatacağım... Dinle..Sana mavi bir seyler anlatacağım Dinle Senin adini bile bilmedigin bir masal ulkesinden geliyorum ben Senin asla duymayacagin sarkilar soyledim o ulkede Ve yalvardim Masal gibi olsa da tum yasananlar O kimdi bilmiyordum Ama ozledigimi hissediyordum hic tanimadigim birini Hic duymadigim bir kokunun Sonra bir gun gordum onu Oradaydi Gozleri yillardir baktigim Sonra anladim ki; oldugu gibi birakmak Oysa O oyle guzeldi ki Gulumsedin Senden korkmama bir anlam veremeden Kirik guluslerim vardi senden once duslerimSana mavi bir seyler anlatacağım Dinle Yasama tutunamayan dususlerim vardi Cok canim acidi bir zamanlar Korkum bundandi O ise gulumsedi neden korktuguma anlam veremeden Uzerinden cok uzun zaman gecti amaSana mavi bir seyler anlatacağım Dinle o bakis hala aklimda Anlamaya calisanSana mavi bir seyler anlatacağım Dinle hosuna gitmis ama cozememis o bakis Bense cozdum o bakistan sonra Anladim ki; korkmanin da bir anlami yoktu kacmaya calismanin da Ve gozlerimi kapatipSana mavi bir seyler anlatacağım Dinle onun sesinden - yillarca duydugum ama hic tanidik olmayan sesinden- yillarca hayalini kurdugum ama yasamaktan da urktugum o masali dinlemeye basladim O benim mavi masalimdi anladim |
|