Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
benzeyecek, gittin, yaa, şimdi

Sen Gittin Yaa,Şimdi Herkes Sana Benzeyecek

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şimdi heR yeR kaRanLık vaRLığında oLan tüm RenkLeR, teRkettiğin gün siyahLaRı giydiRdi üzeRime gökkuşağı dahi sadece tek Rengi gösteRiyoR; oda gece kaRanLığında doğuyoR aRtık ihtiyaç duymuyoR doğan güneşe, yaRasaLaR gibi doLaşıyoRum oRtada sessizce kimseye zaRaR veRmeden, kaLdıRım taşLaRına bakaRak yüRüyoRum yosun tutmuş boş sokakLaRda eLimdeki ucuz biRanın tek mezesi şu yaLnızLık, meğeR daha bi efkaRLı oLuyomus sensiz içmek beni ağLatan heR şaRkıda sigaRamın dumanı ciğeRLeRimde hissediyoRum aRtık

beni bu yaşımda saLya sümük ağLatan meğeR neymiş biLiyomusun? eLini tutabiLmek için söyLediğim o masum yaLan!! eL faLına çok iyi bakaRım demiştim de, sen hemen avucLaRını açıp tesLim etmiştin bana o anı hatıRLıyoRmusun biLmiyoRum ama, sen bu yaLana inanınca eLLeRini tesLim etmiştin tuttuğum eLin değiL, sanki tüm bedenindi sen anLamadın ama ben çok heyacanLanmıştım faLın bitincede eLLeRini cektin yaa eLimden, annesinin eLini bıRaktığı için, kayboLan bi çoçuk gibi oLmuştum

sen gideRken tüm keLimeLeRde aRkandan süRükLeneRek geLdi, bişey diyemedim sana, içimden attığım o çığLıkLaRı duymanı isteRdim,
ne oLuR gitme kaL diye bağıRdım sana sessizce kuLak zaRLaRını patLatacak o çığLıkLaRımı duyuRamadım sana o paRkta otuRdum senden sonRa saatLeRce, babasının gözLeRi önünde boğuLan biR adamın yaşadığı şokLaRı yaşattın bana sen gideRken ben sadece sana bakıp tüm beceRiksizLiğimLe ağLadım

ben sadece gidişini izLemedim, içimden yaLvaRdım tanRıya: "ne oLuR tanRım geRi geLsin saRıLsın bana, beni bi annenin çocuğunu sevdiği gibi sevsin sacLaRımı oksayıp bana tekRaR saRıLsın" dedim ama beni ne tanRı dinLedi ne sen geRi geLdin peki sen şimdi biR daha geRi geLmeyecekmisin peki ben kime seni seviyoRum deRim kim kaLdı şimdi geRiye, beni kim avutacak, kim ben hasta oLduğumda üzüLecek, kim bana seni çok özLedim diye mesaj cekecek gece yaRıLaRı, kim meRak edecek beni peki kim benimLe kavga edecek masumca biLiyoRum kimse yaşatamayacak bana bunLaRı

şimdi; ben heR gece ağLaRken seni aRaRım duvaRLaRda sen aRtık yoksun ya yanımda, ben bu sahiL bankLaRında eLimdeki bu ucuz biRayLa aRkadas oLuRum heR sevgiLiye küfüR edeR saRaRım etRafa, sataşıRım tüm mutLu insanLaRa akLıma senin biR beRabeRLiğin oLduğunu getiRiR, Lanet edeRim bankta ki yaLnızLığıma ve saLakLığıma kuRsunLaR sıkaRım heR gece fiRaR eden akLıma, batıRıRım kaptanı oLmayan tüm gemiLeRi yıkaRım tüm kuRduğum hayaLLeRimi, tüm beyaz geLinLikLeRimi ataRım şu fıRtınası bitmeyen denize, oRucunu bozmuş biRi gibi, heR dakika saRıLıRım bi daL sigaRaya, suç üstü yakaLanıRım katiLi oLuRken biR sevginin

hayatında ben, heR gece fiRaR edeR çocuk gibi ağLaRım başka koLLaRda

sen biLmiyoRsun ama annemde aRtık bu gözyaşLaRından bıktı

-sen nasıL eRkeksin diyo bana

sahi ben nasıL biR eRkektim??

ben biR cocuk gibi ağLıyoRum odamda ki yatağımda heR döküLen göz yaşımdan sonRa, bi dua sıkıyoRum gökyüzüne, kabuL oLmaz biLiyoRum ama, oLmama ihtimaLine Ragmen ben yinede titReyen biR bedenLe ediyoRum heR sefeRinde kucağıma sen diye aLdığım yastığım sıRıL sıkLam oLuyoR üzeRinde iz bıRakıyoR daLga daLga tuzu bitmiş gözyaşım

gaLiba dün gece de dayak yemişim sokak seRseRiLeRinden, eLimdeki şaRap şişesi kızdıRmış oLmaLı yine ne yapim adam gibi içemiyoRum şu acı şeyi ne zaman saRhoş oLsam çığLıkLaRıma boğuLuyoR bu sahiL şeRidi

sen beni unuttun ama ben unutmanın foRmuLünü kaybettim
sen beni unuttun ama, ben unutmak isteRken dahi hatıRLıyoRum o kahRoLasıca yüzünü, beni mezaR taşı gibi kas kastı yapan o gözLeRini biRde neyi hiç unutmuyoRum biLiyomusun? hanii cep teLefonLaRımızLa çağRıLaR ataRdık yaa işde onu heR sen çağRı attığında beni düşündüğün geLiR akLıma, bayRamı kaRşıLayan çocuk edasında seni aRaRdım şu sıRaLaR heR teLefonum çaLdığında sensin sanıyoRum, sen oLmadığını anLadığımda da açmadan fıRLatıyoRum yanımdaki koLtuğa ne oLuRdu ki az önce teLefon eden kişi sen oLsaydın

sen oLsaydın; benim gibi güçsüz bi şekiLde yaşayabiLiRmiydin? bu ayRıLıktan sonRa geRi dönmeyeceğini biLdiğin haLde akLa geLmeyecek çıLgınLıkLaR yapaRmıydın?

heR sabah aynı otobüs duRağına çok sevdiği papatyaLaRı getiRip bıRakıRmıydın? pekii heR gece evimin önünde nöbet tutaRmıydın? ağLamak için son insanında yanında gitmesini bekLeRmiydin? yapmazdın değiL mi?
peki son kez iyi dinLe benii!!

hep deRdim yaa son sevdiğimsin diyee

son sevdiğim değiL son seviyoRum dediğim oLdun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-26-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sessizce Gittin
Ve sen sessizce suskunca gitmeyi tercih ettin,
bir tek kelime soylememek icin lal oldun
Sen sessizce gittin;
arkandan bakarken ben; icim bagiriyordu umutla, saskinlikla gidisini izliyordu gozlerim ve cigliklar atiyordu bana biraktiklarin!
Sen sessizce gittin;
aldin gittin seni, senin bana biraktilarini beni, beni sen yapan seni, kalmasini istedigim her seyi ve daha fazlasini alarak gittin!
Disim ve tirnagim ile kendime kattigim emegimi arkana donerek aldin gittin!
Adimlarini saydim sen giderken
Tutup kolundan geri dondurmek istedim, olu bir ceset gibi agrlasmisti bedenim yapamadim!
Mevsimsiz gocmen kus gibiydin hayatimda yazsiz, kissiz ve baharsiz
Ama tadiydin ayni zamanda da tuzu ve nefesi cigerlerimin, kalp atisikanimin
Ve sen sessizce, suskunca umursamazca gitmeyi tercih ettin
ve de gittin
Bilinmiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-26-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sen Gittin Ben Kaldım
Nasıl Terkettiysen
Öyle çık git aklımdan
Nasıl unutabildiysen
öyle unuttur kendini

Neydi hatam ?
Delice sevmekmi
Sadakat göstermekmi
Sadece sana bakmakmı ?

Pişman değilim sevdiğim
Bana beni unutturan sen
Beni bana farkettirdin
içimdeki bene aşık ettin beni

Pişman değilim
İçimdeki çocuksu saf sevgimi,
Temiz yüreğimi ,
Kirli düşüncelerinle olgunlaştırdın

Acıttın yüreğimi
Sen unuttun, Ben unutamadım
Kanattın kalbimi
Sen güldün, ben ağladım

Yaraladın ellerimi
Sen gittin, ben kaldım
gözyaşlarımı silerken mendiller
cayır cayır yandılar ellerimde

İlk sen tutmadınmı ellerimi ?
İlk sen bakmadınmı gözlerime ?
İlk sen öpmedinmi dudaklarımı ?
İlk sen titretmedinmi ellerimi ?

El ele yürüdüğümüz o cennet yolunda
El ele yürüdüğümüz çiçekli yolda
Neden önüme kaktüsler atıp
Yalnız başıma bıraktın beni ?

Neydi hatam ?
Delice sevmekmi
Sadakat göstermekmi
Sadece sana bakmakmı ?

Nasıl Terkettiysen
İşte Öyle çık git artık kalbimden

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com