Aklım..Aklım..Aklımdasın |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aklım..Aklım..AklımdasınAklımAklımAklımdasınAşkımGözlerine baktımda sana şiir yazdımDersin ortasında finansal tablo analizlerinde ismin geçti boyunaDefterim başlığı sensiz hiç bir kelimeyi kabul etmediİngilizce dersinde bile ismin en baş köşedeydi İmtihanlar bitsede seni düşünme payı için kendime ekstradan dakika ayırıyorumSeni düşünerek girdiğim hiç bir sınav bana ihanet etmedi Ara sıra ve bilhassa otobüs yolculuklarında kulak çınlamalarımda aklıma geliyorsunBeni mi düşünüyorsun ne ? Bazen de sinüzitim kuduruyor mükemmel bir başağrısı alıyor beniDayanılmaz bir mutluluk çekiyorum seni düşününceBilemezsin sen seni düşünürken başağrısı çekmenin zevkini Seni düşünüp uykulara daldımSabahları erken kalkıp koşa koş işime gidiyorumMillet stres içinde kafayı yerken ben güle oynaya iş bitirdimSanki her saat başı adını ezberlemem için bir çalar saat görevi görüyor beynimSaçma sapan kişisel gelişim metodlarından daha etkili bir gülüşün var senin Seni sevince işimi de sever oldumArtık günaydınlarım bile içten gülüşlerimde Alışverişe giderken bile senin zevkini önemsiyorumAcaba bunu beğenirmi demekten alamıyorum kendimiYanımda olmaman pasaklılığa sürüklüyor beni ama her daim janti gezemiyorumKendimi beğenmiş züppelerden farkım olmadığını söylese de çoğu arkdaşlarım ben seni sevdiğim için seviyorum aldığım cicilerimi Hani arada bir de diyorlar ya bana bencilsin sen oğlum bencilliğin egolarını aşmış diye Onlar bilmiyorlar güzelimHem nereden bilecekler kiBenim bencilliğim bile sensin Senle başlayan hiç bir şeyin bitmesini istemediğim gibi yazımı da bitirmek istemiyorumSürsün istiyorum senli flu bi dünya Ama bu gece iyi mürekkep yaladımUykuyu hakketti gözlerimUyurken bile unutmam gözleriniÇok kocaman öptüm seni |
|