Oysa Ben... Hep İcimde Sakladım Seni!!! |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Oysa Ben... Hep İcimde Sakladım Seni!!!Sessiz bir geceydi Ağlıyordum Korkuyordum Gece kötüydü ,,, yaşattığı da, anlatmaya çalıştığı da Bitmesimiydi doğru olan ? Sen ile ben biz değil miydik ? Sana bizi anlatabilmişmiydim ? Hayır, anlatamadım İnanmadın Tuttum gözyaşlarımı yanında hep Utandım Hep güçlü bil istedim beni Seni sevmek kolay mıydı ? Yoksa , beni sevmek mi zor ? Gittin Yarım bıraktın Yarsız bıraktın beni Yalnız değill ıssız bıraktın benii Hep susmak oldu en iyi yaptığım Yine susuyorum Bu defa, benim söylediklerime ağlıyorum Belki hak etmediklerine Belki ,,, belki seviyor olma ihtimaline Hep hem içimde hem bana en uzak olmak zorunda mısın ? her defasında bırakmak zorundamısın ısıttığın ellerimi ? her ayrılıkta ,,, beni hep geri dönüşüne inandırmak zorunda mısın ? oysa ben hep içimde sakladım senii !!! Görüyormusun ? Yine düşlüyorum, yine geri dönmeni umud ediyorum Hep bekliyorum, hep geliyorsunn Sonra hayatımı alt üst edip çekip gidiyorsun Sen , Yine Yarım bıraktın Yarsız bıraktın beni Yalnız değill ıssız bıraktın benii Her defasında doyamadım sana Bakamadım dilediğimce Şöyle içimdenn sımsıkıı sarılamadımm Koklayamadımm , kokunu alamadım yanıma Mesafeler değildi seni ve beni engelleyen Sen ve ben , biz olamamıştık bir türlü gerçekten Anlatamamıştık bizi Yine döneceksin, biliyorum Hissedebiliyorum Son hoşçakalın diğerine çok benziyordu sevdiğim kadın Beni seviyorsun Seni seviyorum Ne olur , Beni, Yarım bırakma Yarsız bırakma Issız bırakma |
|