Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, geç, gelen

Geç Gelen Aşk

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Geç Gelen Aşk

Cesaretimi toplar toplamaz buradayım demiştim ya? İşte ben geldim

Size duvar ilanlarıyla afişe ettiğim o yüz yıllık aşk masalını anlatmaya geldim

Benimki özeldi güzeldi eşsizdi demiyeceğim ama anlattığımda siz de fark edeceksiniz ki farklıydı benim aşkımBen işte duyduğum aşktan daha da çok bu farklılığı sevdim

Yüz yıl evvel doğuda adı bana doğu kadar uzak soguk bir köy ögretmeni sevmiştim

Birden bire damdan düşer gibi sevmedim tabiYine aynı şeyi yapıyorum son cümleyi en başta yazıyorum Ama yapım bu benim dostlar inanın nasıl yazıyorsam öyle de yaşıyorum noktasız virgülsüzHiç bir imla kuralı yok hayatımın hiçbir noktasında

Yüz yıl önce birgün isimsiz bir kentin isimsiz bir semtinin isimsiz bir trikosunda overlok makinasının başında kazak yakası dikerken ve hayatı hiç bilmezken daha uzak yolculuklardan gelmiş bir ablam bir adres verdi bana ve dedi ki

Senin İkizini buldum gittigim yerde Konuşurken gülerken yüzüne her bakışımda seni hatırlattı banaİşte bu da onun adresiyaz

Yazdım batıdan doğuya kocaman bir merhaba yazdım

Cevabı geldi bir süre sonra Garip bir hisse kapıldım okurken sanki kendim kendime mektup yazmıştım da çok uzaklardan yazdığım mektup geri gelmiş gibiydi Şaşırmıştım bir o kadar da heyecanlanmıştımYa oradaki bendim ya da buradaki o

O günden sonra sayfalar dolusu mektuplaşmaya başladıkHaftalarca aylarca sınırsız yalansız ama benim sayemde çok yanlışlı mektuplar yazdıkHani imla kurallarım yok ya? Eee***8230; nokta virgül hak getire bende Kızardı bazen bana ***8221;mektubunla sen de gel bari çözemiyorum çogu yazdıgını yaaaa!!***8221; derdi

Mektuplar ve içindeki hayaller bile çakışmaya başladı bir süre sonraO yazıyordu bana yetmiyorduBen yazıyordum lanet koşullardan onun eline geç geciyorduKavga bile ettik biz mektuplarla Ama hiçbir zaman yazdığımızın cevabını beklemezdik günlük işimiz gibi her gün yazar biriktirir ve gönderirdik

Koskoca ama bana kısacık gelen bir yıl geçirdikAşklarımı acılarımı yoklugumu çaresizligimi hatta balkonumuzu istila eden karıncaları bile yazıyordum ona Sayfalar durmadan uzarken ve ben her defasında daha çok yazarken içimde gün geçtikçe kocaman bir boşluk oluşuyordu

Sonra bir geceydi çok net hatırlıyorum bir mektup yazdım ona ama asla tekrar okumadım Asla noktasına virgülüne dokunmadım İlk ne çokmışsa elimden ilk o aşkı nasıl anlatabilmişsem o haliyle yolladım merakla beklemeye başladım

Sonraki günlerde agrılar girdi karnıma beklemek ölüm gibi geldi

Keşke hep bekleseydim diyorum şimdi düşününce beklerken mutluydum çünkü

Bir asır kadar uzun zamandan sonra cevabı geldi

***8220; Artık cennet kuşunun uçma zamanı geldi çılgınım ***8220; yazmıştı Bazen kendi adımı unuttugum oldu ama bu cümleyi hep hatırladım her hatırlayışta o en eski yaralarım kanadı

Cevap yazdım ona gitme dedim gidersen nefes alamamSana kocaman bir sevdayı yükleyip yolladıgım bu yürek sıgmaz bir daha bedenimeGidersen ölürüm ben sana bir daga güvenir gibi güvendim yıkma daglarımı yazdım

Evet yazdım bunları ama okuyamadı arkadaşım çünkü gönderemedim yazdığım mektubu

Onuru kırılınca çok çabuk büyüyor insan bunu ögrendimBişey daha ögrendim sizi koruyan dagınız yıkılırken içinizde bir yer parçalanıyor bogulmak gibi bir his bu nefes alamıyorsunuz cigerleriniz yırtılıyor

Sonra yatagıma yattım o gece uyumusumUyudum ve büyüdüm bir gecede acı çok çabuk büyütürmüş insanı bunu anladım

Dünya yerle bir olmadı seller depremler beklemiştim oysa yalnızca sustumEskisi kadar güzel gelmiyordu konuşmak

Neyse daha sonra birini sevdim ve evlendim çocuklarım olduİnanılmaz ama mutlu bile oldum

Ben sevdigimi kaybettigim gece tanrıyı da yitirdim

Garip gülünesi bir olay ama ugrunda ölünesi yeni sevdalarım olmadı diyemem Yaşadıgınız sürece sevmek zorundasınız başka türlü hayata tutunamıyor insan

Oglumu dogururken bir hastane odasında ve aglarken feryat figan yüregimdeki son çılgınlıgı mutlulugu aşkı kapıda bana bakan bir eskiciye verdimYerine çokca huzur ve şefkat istedim

Şimdi yaşım kırka yaklaşmışken huzurla ve çocuklarımla yaşarken niye yazdım size bu hikayeyi bilmiyorsunuz değil mi?bende bilmiyorum

kafam biraz karışık dostlaranlatmaya çalışayım yinede nerden çıktı bu hikaye

Bir kaç hafta öncesine kadar garip bir degişim yaşıyordum yaşlanmak gibi yavaşlamak gibi evim dedigim şu dört duvara sıgmaya çalışmak sıradanlaşmak gibi

Kalbimin kapısı çaldı bir gün çok derinlerden hiç tanımadıgım bir ses duydum O***8217;ydu sesini hiç duymadığım sadece yazılarından sevdiğim uzak ülkedeki masal prensesimdi

Konuşmak yerine yazsaydı eger bana hemen tanırdım onu Çünkü o benim için yalnızca yazıydı

ben onu sevmekten daha fazlasını yapmıştımGelen zarflara içinden çıkan sigaralara o uzak ülkedeki şimdi sahipsiz olduguna inandıgım posta kutusuna da aşık olmuştum

Sizin hiç dagınız yıkıldı mı?

Benim yıkıldı yüz yıl önce

Gençtim çıktım o devrilen dagın altındanYaşadım mı ? evet nefes aldım en azından hala da alıyorum anladıgınız üzere

Bu bir masaldı

Bu masalı tak başıma ben yaşadım yıllarcaİstedim ki yazanı da ben olayım

Ben sesini bile yıllar sonra duydugum bir adamı sevdim;yok o kadarı da olmaz artık; diyeceksiniz biliyorum çogunuzama dedim ya bu bir masal

Yıllardır bir göçügün altında kalmış masalcıyım benGüneşi görünce heyecandan aklıma gelen ilk masalı yazdım size

Gökten üç elma henüz düşmedi

Bu masal bitmedi dostlarbitmiyecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com