Hatlar Karışınca! |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hatlar Karışınca!Adamin karisi gece yarisi dogum yapmisti Sabah ilk is hastaneye telefon edip durumlari sormak oldu - Alo orasi dogum servisi mi? - Evet efendim - Servis sefi ile gorusebilirmiyim? Tam o sirada hatlarda bir karisiklik olur ve musterisiyle konusan bir otomobil tamircisi hatta girer Cazir cuzurt Parazit sesleri ve hat duzeliyor - Alo alo sesim geliyormu ? - Evet devam edin - Sesim simdi daha iyi herhalde sizinkide oyle - Merak edilecek bir sey yok burada hersey yolunda onu iki gun icinde evinize yollariz - Demek her sey normal? - Aslinda ne kadar zorluk cektigimizi bilemezsiniz Her tarafini elden gecirdik Ise yaramaz hale gelen yerlerini degistirdik Iki gun sonra da yeniden kullanmaya baslayabilirsiniz - Nasil yeniden kullanabilirim anlamadim? - Hic merak etmeyin sonuctan memnun kalacaksiniz Giris deligini daralttik cok fazla genislemisti Her halde cok zorluluyordunuz? - Fakat !!!! - Yooo hayir itiraz etmeyin zorlandiginiz belli Sik sik yaglasaniz iyi olur Bu arada cikis deligini de actik Biraz tikanmisti da - Cikis deligi mi ? - Hani gaz cikan deligi O kadar iyi acildi ki simdi gaz cikarirken sesini dinlemek bir zevk - Ne dediniz ? - Dedigim gibi hersey yolundaEmin olmak icin dun aksam bizzat kendim denedim Hersey o kadar iyiydi ki zevkten mesut oldum Bu sabah yedi kisi birden ciktik ustune bana misin demedi Artik oyle hizli ki hic sormayin cok memnun kalacaksiniz Alıntı |
|