Cevap : Mutluluk |
10-14-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : MutlulukOh valla ne rahat mışıl mışıl uyuyorlar şömünede yanık : )
10-14-2008 | #4 |
|
Cevap : Mutlulukonlar gibisi yok değilmi gözyaşı selincm seninkide farklı bir bakış açısı=)=) |
10-14-2008 | #6 |
merve16
|
Cevap : Mutlulukçok tatlılar yaa
10-14-2008 | #8 |
selin789
|
Cevap : Mutlulukbende sizlere katılıyorum çok masum bir görüntü dogrusu
10-14-2008 | #9 |
Gözyaşı
|
Cevap : MutlulukEvet her hayvan bunlar kadar şanslı değil milyonlarca hayvan soğuktan donup ölüyor
10-14-2008 | #10 |
|
Cevap : Mutlulukyazık sabah bizimkediye bende dayanamdım gofretimi yedi ztn=)ben aç kaldım ama olsun=) |
10-14-2008 | #12 | |
Gözyaşı
|
Cevap : MutlulukAlıntı:
10-14-2008 | #13 |
|
Cevap : MutlulukFBMH banamı hüzünlendin cnm benzsiz yemek eydiniz ama annem tüm programımı alt üst etti bugün ztn çok sinirlendim neyse ilgin için tşk ederim arkladaşım Gözyaşı gül sanki ne olcak fazlasıyla hakediyorsun=) |
10-14-2008 | #14 |
yazarel
|
Cevap : MutlulukALLAHIMM SUNLARA BAK YAA BAKMAK İSTEMİYORU BAKTIKÇA KAHROLUYOMRUM KEDİLER BİLE ROMANTİZM ZİRVESİNE ÇIKMIŞLAR AHHH AHHH :((((((
DAĞDA ÜÇ BEŞ DOMUZ SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE ÖLÜSÜ NE DİRİSİ İTE İTLİKYAPIP KAFA TUTMA BEYİNE ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE DUY ULAN SOYSUZ (NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEEEE) |
10-14-2008 | #15 |
|
Cevap : Mutlulukbakış açısından kaynaklanıyor bence sen romantzimi görmek istediğin için onu görüyorsun yinede yorumun için tşkler |
|