Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayramı, cumhuriyet, ile, ilgili, komposizyen

Cumhuriyet Bayramı İle İlgili Komposizyen

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cumhuriyet Bayramı İle İlgili Komposizyen

Cumhuriyet Bayramı ile ilgili komposizyen

Cumhuriyet; egemenliğin milletin elinde olduğu yönetim şeklidir Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yoludur Cumhuriyet… Özgürlüktür insanca varlık yoludur… Türklüğün vazgeçilmezi yönetimin temelidir… Atanın en büyük eseridir Cumhuriyet Ulusun kendi gücü milletin sesidir… Uğruna savaşılan yoluna canların ortaya koyulduğu istiklalin meyvesi mücadelenin en eşsizinin ardından zaferin en güzel örneğidir… Azimle aşılan engellerin ardından nice zorluklardan sonra yüzlerde beliren tebessümdür… Sarayın sefasının halkın cefasının son bulmasıdır Cumhuriyet Rahatın refahın ilk ışığı; özgürlüğün eşitliğin adaletin tek dayanağıdır… Türklüğün gururu hürriyetin sonsuzluğudur Cumhuriyet

Cumhuriyet Ülkemizin en büyük kazancıdırCumhuriyet erdemdir aynı zamandaÇağdaşlığın göstergesi Demokrasinin ikiz kardeşidir adetaİşye yeni bir heyecan var ülkemdeYepyeni bir bayram var önümüzde Bağımsızlığın özgürlüğün birlikte yaşamanın bayramı var ülkemde
Cumhuriyet halktırbirlikteliktirkardeşliktir ülkemdeDaima ileri gitmek adil bir şekilde paylaşmaktır eldekileriYaşamın kendisine el uzatmaktır kardeşliğin nefesiyleDemokrasiyle olgunlaşmaktırHak ve adaletin tesisidir demokrasi kardeşliğiyleVe gülmektir acılara birlikte çekilen ızdırabaBağımsızlık savaşının meyvesidir cumhuriyetDemokrasiyle yoğrulmuş halkımın tercihidir cumhuriyet
Cumhuriyet erdemdirpaylaşmaktıradalettir ülkemdeÖzgürlüğün güvencesidir mevlana iklimindeCumhuriyet bize emanettir ve onu yine biz yaşatacağız

Atatürk’ün olağan üstü çabalarıyla elde ettiğimiz şimdiki cumhuriyetimizi korumak bizlerin elinde Unutmayalım ki bu cumhuriyet ancak bizim çaba ve uğraşlarımızla ilerler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com