![]() |
Azrail Geldiginde Ünlülerin Cevaplar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azrail Geldiginde Ünlülerin CevaplarSüleyman DEMIREL : Daha siyasete doyamadım valla ,Azrail Bey bi beş sene daha ellemeseniz bana (Yil:2020 Yas:135) Tansu ÇILLER : Simdi ben sizinle geleyim gelmesinede ![]() mallarımı transfer etmenin hiç imkanı yok mu ? %30'unu size bıraksam Ajda PEKKAN :Ne demek bünyeniz narkozu kaldırmaz doktor bey ? Siz işinizi yapın lütfen dediğim gibi alnımı biraz daha gerelim kırışmış yine (Yas:120) Mahsun KIRMIZIGÜL :Yıgılmadıııııııım Ayagtayııııııııımmm Reha MUHTAR :Simdi siz benim canımı alırken benim burda olmam gerekiyormu gerekmiyormu onu söleyin lütfen Mustafa TOPALOGLU :Öteki dünyaya giderken bide satürn'deki aileme uğrasak bi yorgunluk çayı felam içerdik Sadettin TEKSOY :Ben Sadettiiiin TEKSOOOOY simdi sizlere budistlerin sihirli kılıcını göstericem gördüğünüz gibi çeligi kesen bu kılıcı kalbinize sapliyolar bişi olmuyo evet deniyorum şimdi Bülent ERSOY :Ayol sen ne kadar güçlüsün böle ![]() Cüneyt ARKIN :Breee gafil benki Malkoçoğlu tek başıma ordular dağıttım sen tek başına mı alıcan canımı Yieeeeeeeeyyyyyyyyttttt Nadide SULTAN : Konyalısın dimi ? |
![]() |
![]() |
|