Fermuarin Acik Kalmis |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fermuarin Acik Kalmisfermuarın açık kalmış lan - mal sayimi yapiyorum - kactasin abi ? - şimdilik birdeyim - fermuarın acik kalmis - hee biliyom birazdan da indirim baslayacak - gidiyim ben - kos - fermuarın açık kalmış -senin de ağzın maşallah - fermuar açık kalmış - ölü evinin kapisi acik olur - sttiir - dükkan açık kalmış - bugün arife, öğleden sonra kapatıcam zaten - -dükkan açık abi ha ha ha -dost başa ,düşman ayağasen nereye bakıyon lan - -lan kazım fermuarın açık kalmış lan +ben açtım onu rutubet yapmasın diye,kapatcam birazdan - -abi çaktırma dükkan açık kalmış +içerde çırak var oolm bişey olmaz - - fermuarın açık kalmış - seninki çok kapalı ya - abi fermuarın açık kalmış - şeker değil, erimez - fermuar abi - ne? - fermuar diyorum dükkan diyorum açık diyorum - ee? - kapatmak ister misin? - yoo - - dükkan açık kalmış abi + NEE!!! ne diyon olm!!! - Abi yok senin dükkan değil fermuarın açık kalmış + Nan olm aklımı aldın lan! Kalsın yiğidin malı meydandadır - +dukkan acık kalmıs -buyur dükkan senin + |
|