Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dikkat, ordeklere

Ordeklere Dikkat

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ordeklere Dikkat

Üç kadin arkadas bir kaza sonucu ayni anda hayatlarini kaybedip cennete giderler Cennetin kapisinda onlari karsilayan melek :

"Bizim burada uymaniz gereken tek kural var O da ördeklere dikkat edin sakin üstlerine basmayin" der Sonra kapi açilir üç kadin cennete girerlerGerçekten de etrafta ördek doludur

Üstlerine basmamak adeta imkansizdirDikkat etmesine ragmen kadinlardan biri kazayla bir ördegin üstüne basarHemen Cebrail belirir Yaninda son derece çirkin bir adam vardir Kadini kolundan adama kelepçeler ve "Ördegin üstüne basmanin cezasi olarak sonsuza kadar bu çirkin adama kelepçeli olarak yasayacaksin" der

Ikinci gün kadinlardan biri yine kazayla bir ördegin üstüne basar ve Cebrail aninda yaninda çok çirkin bir adamla gelip onlari kadina ceza olarak birbirlerine kelepçeler

Üçüncü kadinin gözü bu olaylardan çok korkar Digerlerinin akibetine ugramamak ve sonsuza kadar çirkin bir adama kelepçelenip yasamamak için her attigi adima acayip dikkat etmeye baslarAradan aylar geçer ve hiçbir ördegin üstüne basmaz

Derken bir gün Cebrail belirirBu kez yaninda boylu poslu inanilmaz derecede yakisikli bir adam vardirCebrail hiçbir sey söylemeden yakisikli adamla kadini kelepçeler ve yine birsey söylemeden çeker gider Kadin artik mutluluktan uçmaktadir O güne kadar gördügü en yakisikli adamla kelepçelenmistir

Adama döner ve "Ben acaba ne yaptim da sonsuza kadar senin gibi güzel bir adamla birlikte olmayi hak ettim" der

Adam surati asik bir sekilde cevap verir "Vallahi seni bilmem ama ben az önce bir ördegin üstüne bastim" der

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com