Senden Elektirik Alamiyorum:) |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Senden Elektirik Alamiyorum:)senden elektrik alamiyorum -ben pil degilim! -senden elektrik alamiyorum kamil -yok oyle bele$e! -senden elektrik alamıyorum ilhan -başka birsey vereyim? -senden elektrik alamiyorum -kac gundur ugrasiyoruz burda, fisi prize bi taktirmadinki yavrum - senden elektrik alamıyorum - çok zorlama, carpılacaksın -senden elektrik alamiyorum -bi saniye izin ver? ben simdi duygularimi yogunlastirma karari aldim sen de elektrigin kralini alacaksin -senden elektrik alamıyorum? -nasıl vermemi istersin? - senden elektrik alamiyorum - bir de surtunmeyi denesen? statik belki? -senden elektrik alamiyorum -sana kablo takmaya niyetim yok da ondan -ay ben senden elektrik alamyyorum ayhan -yüksek gerilim hattımıyım lan ben!! -ay ne bagırıyorsun beee -carparım -senden elektrik alamiyorum -kontrol kalemi soktun mu? -senden elektrik alamıyorum tamer -önemli olan voltaj degil akımdır - senden elektrik alamiyorum kaan - kimden alabildin ki ?! -senden elektrik alamıyorum -fisi takmamısımdır o zaman - senden elektrik alamıyorum tamer?? - iyi de önce salteri kaldırman lazım -senden elektrik alamıyorum erkan? -motor musun? - senden elektrik alamiyorum - alamazsin tabi cunku sendeki tesisat bendeki elektirigi almaya yeterli degil - nasil yani? - fisinin boyu cok kisa, yetismiyor prize!!! - (aglamakli bir sesle) hani boyu degil islevi onemliydi? -aglama sus!lafa bak benden elektirik alamiyormus sinirlerimi de bozma hayir sonunda prize uzatma kablosu cekecegim o olacak |
|