Anne Kiz Diyaloglari |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Anne Kiz Diyaloglari-kız muazzez'in konuştuğu çocuğu gördün mü? -ay evet gördüm anne! -pek çirkin birşey ayol!senin yok mu evladım? -yok anne! -elalemin kızları gibi becerikli olamadın zaten!kalacaksın başıma kalacaksııın! - ben de aliyim da su ehliyeti - anne bence sen cikma bu trafige - niye, cok mu zor ? ( gayet sakin sorulur ) - ya tabiiki cok zor, dusun yani babam bile dakkada 8tane kufredio - ne demek kizim babam bile, o bile ne demek oyle ? ( ses tonu degisir ) - yani babam ne kadar soguk kanlidir bilirsin - oylemi kizim , ben panigim yani oylemi, sen hep babani seversin zaten, ben kotu bi anneyim, tamam sen git babanla yasa, ben cekiliyim aranizdan, belki mutlu olursun o zaman - kızım sen hala sigarayı bırakmadın mı - ya anne yine başlama lütfen, bu konuyu konuşmuştuk - bak kızım hede hödö de sigara içmeni istemio* biliosun - ya tamam anne o bizim sorunumuz -aa şuna bak bi de camel içio kızım bilmiomusun bu çook ağıraa hem de medium kızım sen kendini öldürmek mi istiosun vıdı vıdı vıdı -anne yine sigaran mı bitti?! -evet keşke light içseydin bu bana çok ağır geliyor -anneeeeeeee! tarağımı bulamıyorum, gördün mü??? -geçen gün kırıldı ya -ya ne zaman? nasıl? aman ya -sarhoşken kafanda kırmıştım, onu bile hatırlamıyosun di mi? -??!!? -söyle nasıl yaparsın!!?? -anne ben -sus! bana cevap verme!!! anne:-ruyamda gordum seni iyi misin? kız: -iyiyim annecim, yok bisi anne:- caydanligi ocakta mi biraktin yoksa yine, sesin suclu suclu geliyor kiz:-yok annecim ya nerden cikti anne:-boncuk iyi mi? kız:-iyi annecim anne:- e o zaman nedir bu, niye ruyama girdin? kiz:-anne gelsene bi kac gun cok özledim anne:- e anlamistim ben var di mi bisey, yarin ordayim ben! gece sahilde yürünmektedir karanlıktır anne saroştur anne(bağırarak):aa! kayaya bak! ne arıyo sahilde?! kız:şş anne sus! adam o, yere çömelmiş, kaya falan diil! anne:ayh tamam ama taş gibiymiş kız:haehjaa! anne:babana söleme ha! - anne ben kendimi öldürcem - öyle bir niyetin varsa bir an önce öldür evladım, bıktım masrafınızdan -anne vitamin haplarım bitmis,yeni almıstık? -ha evet bizim üst kattaki çiçeklere verdim,iyi geliyo,çok güzel besleniyolar -neeeee çiçeklere vitamin mi verdin? -yaa suda erimesi çok uzun sürdü ama |
|