Tabu |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
TabuKelime: Mini etek Erkek: Hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya Kız: Don! Topluluk: Ohaaaaa! Murat’ın en sevdiği şey ne? Karı? Hayır, başka Seks? Hayır, hatta gecen gün değiştirdi Haaa araba Kelime: Cin Tonik İnle kim top oynar? Ciinnn! Yanında ne iyi gider? Toniiik! Kelime: Kopça Sen memelerini neyle tutturursun? Sütyen? Peki sevişirken sütyeni çıkarmak için neyi açarsın? Kopça? Peki ilk neyi çıkarırsın üstünden? Eeeaaa ( Diğer figüranlar: Abi bildi işte) Ayy ben dalmışım pardon Kelime: Sümüklüböcek Hani bir hayvan var spiral seklinde bir kabuğu var Salyangoz Hah ona çok benziyor, ama sen nezle olunca ne akar burnundan Sümük Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var Nasıl yani hayvanın sümüğü mü var Evet, karafatma nedir? Hamamböceği Hah 2 kelimeyi kes Böc Yok yok kelimenin tamamı Hamamböc Allah belanı versin senin be!! Kelime: Beşik Hani alttan titretiyosun yavruyu? ??!!!! Kelime: Cazibe Abi benim hayvani neyim var? Pipin var Yok lan bu vahşi bişey Oha nası ya? Kelime: Palet Gölün büyüğüne girerken şeyine ne takarsın? Peştemal ( Topluluk iptal ) Kelime: Kav Abi şimdi kibritin üstünde ne yazar Ateşle yaklaşma Hayır allaan belası, o tüp kamyonunda yazar söle ne yazar? Haa, taam hatırladım, vasati 40 çöp yazar Shit! oynamıyorum ben bu adamla Kelime: Kaniş Erkek: Bahçeye bağlanan sadık 4 ayaklı eleman var ya Kız: Köpek Erkek: Heh, onun küçük ve şirin olanı Kız: Doberman Erkek: Ohaaa!! Kelime: odak Anlatan kelimeye bakar bir de grubuna bakar çoğu fen lisesi mezunu mühendislik öğrencisidir Anlatan: Çukur aynada merkezin yarısı Grup (bir ağızdan): Odaakkk Kelime: Vatan haini Asker kaçakları ne olur? Suçlu Hayır milli duygularla düşün Şerefsiz, haysiyetsiz, aşşağılık, namussuz? |
|