Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulma, dünyası, etme, iştee

Etme Bulma Dünyası İştee :((

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Etme Bulma Dünyası İştee :((

Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs Merak bu ya O da arabayi izleyerek ormana gitmis

Bir de ne görsün Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus öpüsüyorlar Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmis durumda kosarak eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne Biraz önce babami ormanda" derken annesi sözünü kesmis ve "Dur biraz Nefes al Sakinles Öyle anlat" demis

Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm Ben de ormana gittim Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler"

Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu Dev***** anlatma, sakla Aksam yemeginde babanla beraberken bitirirsin Sen bu öyküyü bitirirken babanin suratini görmek istiyorum"

Aksam olmus, yemege oturmuslar Anne çocuga dönmüs; "Bu gün neler yaptigini bize anlatsana" demis

Oglan baslamis; "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm Ben de ormana gittim Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler Ardindan geçen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com