Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mezardaki, ses

Mezardaki Ses

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mezardaki Ses

MEZARDAKi SES

Bundan yaklaşik tam 7sene önce başima gelen olayi anlatacağim bilmiyorum kaçiniz inanacak şu anda 17 yaşindayim o zamanlar 10 yaşinda falandim bizim evimizin önünde hiç gül açmazdi o yüzden bizim ablamlarla her zaman gül almaya gittiğimiz bir yer vardi tabi biz okula gidiyorduk ve öğretmene gül vermek bizde acayip modaydi issiz bir mezarlik vardi çok eskiydi yani kaç yüz yillik bilinmez ama bildiğim bir şey var ki orasadan insanlar tenezzül edip geçmez başka yoldan giderdi ama o yolda da adim attiğin her yer mezarlikti artik mezarlar o kadar eskimişki sizin anlayacağiniz artik yol diye nitelendiriyorduk neyse ben fazla uzatmayayim biz yine herzamanki gibi gül almaya mezarin hemen baş ucundaki gülden koparmaya yeltendim gerçi tam anlamiyla açmamişti daha tomurcuktu yanimda benden dört yaş büyük ablam ve bir yaş büyük abim vardi sonra birden mezardan gülü koparirken şişşşşt diye bir ses yemin ederim harfi harfine gerçek sonra kendi kendime yalniş duydum galiba dedim tekrar denedim yine ayni ses şişşşşt diye bu sefer ablama döndüm daha ben demededen duydun mu diye bana sordu bu sefer hepten korktum oradan çiğliklarla olabildigince uzaklaştik o ani hiç bir zaman unutamam ordan da kimse geçmezki bize birileri şaka yapsin ben giresunluyum bu olayi orda yaşadim şimdi isanbuldayim tabi yaklaşik dört senedirde burdayim benim diğer ilginç hikaye yazan arkadaşlar gibi ilerde utanacağim ilginç bir hikayem yok çoğunu okudum ve şaşirdim Allah kimseyi utandirmasin ve ilerde hatirldiğinda yüzüne tokat gibi vurulacak şeyler yaşatmasin yo yalniş anlaşilmasin benimkisi sadece temenni eleştiri değil

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com