Artık Kim/Sessiz/İm .. Ve Sen/Siz .. |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Artık Kim/Sessiz/İm .. Ve Sen/Siz ..Kalem kırıldı ve ben içimdeki şehri terk ediyorum… şimdi birbirine değmeyen satırlarımın arasından ruhumu en karanlık yanından yalnızlığıma yol alıyorum… bırak!! çürümüş bedenim artık ecel olsan kar etmez… Kapat artık gözlerini leyli hicran sabahlarıma Tel tel dökülsün düşlerin düşmesin artık nefesin solumdaki sonsuzluğuma bir çığlıktır artık suskunluğum h/içimden sensizlik geçerken artık kim/sessiz/im…ve sen/siz… Görmüyor musun? İçimdeki şehrin tüm ışıklarını kapattım Uçurumlarımdan dudaklarına ölümler biçtim ölümsüzlük benim!! ölmeyi unutan y/anlarımla şimdi usulca acı acı çalan bir kemanın taksiminde can çekişir yalnızlığım ve hüznümü alan mey kadehlerinde boğuluyorum hiç/kırıklarla… Gülüşümü astım duvarlara gözyaşlarımı kefenledim Aşk’a dair tüm kelimeleri yaktım küllerinden bir mum yaptım Isınmayı unutan y/anlarımla Artık kim/sessiz/imsen/siz… Sabıkalı düşlerimin yamacındayım balçıkla sıvıyorum güneşimi Şimdi bir karınca yuvasındayım ve boğazıma kadar hüzne batmışım Hadi vur beni!! bir sahil boyu kör olsun dalgalar med cezirler sus/sun sen sus maviler sus/sun tüm susamışlıklarla hoş geldin yalnızlığım hoş geldin yitirmişliğim SÖYLENECEK SÖZ YOK GİDİYORUM BEN HOŞÇA KAL… |
|