|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
geceler, hayatbugünde, iyi, yaşayamadım |
![]() |
İyi Geceler Hayat.....Bugünde Seni Yaşayamadım..... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyi Geceler Hayat.....Bugünde Seni Yaşayamadım.....Zamanı sıfırlayacağım hayatımda yarın Her şeye yeniden başlayacağım ![]() İlk kez günaydın diyeceğim gökyüzüne, İlk soluğumu alacağım yarın;ama şimdi değil, Yarın ![]() Yarın başlangıcı olacak hayatımın, Gözlerimi açıp, ''Merhaba'' diyeceğim hayata ![]() Ben de varım artık Ölümüne sevgi yarışına ![]() İlk kez göreceğim annemi yarın ![]() Sarılacağım ona,sevgimi haykıracağım ![]() Ama şimdi değil,yarın ![]() Yarın umutlarım tanışacak istasyonlarla,terminallerle Birer birer yolculuğa çıkacaklar ![]() Bavulları mı? Onlar dünden hazır;ama yolculuk yarın ![]() Unutmuş olacağım seni yarın ![]() Seninle kurduğum bütün hayaller Silinmiş olacak zihnimden Ben yeni maceralar üreteceğim düşümde yarın ![]() Yok olacak uyandığımda mazi ![]() Eflatunlar saracak etrafımı, Pembe düşler misafir gelecek bana, El sallayacağız beraber karanlığa ![]() Her gün bunlarla avutuyorum kendimi ![]() Bugünü erteliyorum ben hep yarınlara ![]() Ama olmuyor ![]() Silinmiyor kalpteki yara ![]() Bağlanmışken yürek geçmişe, Umut besleyemiyor gözler geleceğe ![]() İyi geceler hayat! Bugün de seni yaşayamadım affet, Ama belki yarın, Yarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|