Sen Bendeki Seni Görebildin Mi? |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Bendeki Seni Görebildin Mi?Sensiz bir hayatta seni ararken, Kaybolup gittim Varolusun benı ne kadar mutlu ettıyse, Yoklugunda beni bir o kadar üzdü Kacıncı gidişindi bu yüregımden? Ben sayamadım gidişlerini, Sayamadım her gidişinde bıraktıgın acıları Yoruldum artık gidişlerinden,bıraktıgın acılarla yasamaktan yoruldum Sadece sen olsaydın şu küçük dünyamda Hersey bambaska olurdu "İnaNn" Sen giderken arkana bır defa baksaydın, Sadece bir kez beni dinleseydın, Böyle bitmezdi bu rüya haksız yere Önüne bakıp beni hiçe saydın gittin Unuttun,Sildin,Bizi sen bitirdin Oysaki ben seni okadar cok sevıyordum ki Bir saniye seni görmek için canımı vermeye hazırken, Sen beni ezdin gectin Öyle bir ezip gittin ki Bir daha ayaga kalkıp yasamaya devam edemedım Ben seni cok sevmiştim cok! Anlatılacak yazılacak kadar degil, Gözlerıme bakınca hissedıcegın kadar cok sevdimm Sen Bendeki Seni Görebildin Mi? Aşkı,Sevgiyi,Sonsuzluğu Görmedin,Görmenıde beklemıyordum, Göremezsin Sen sadece gitmeleri kafana koyar kapıyı vurup cekip gidersin Sen baskasının olabılecek kadar küçülebilirsin Sen kendini zincirlemıssın gidişlere Ama Şunu Unutma "Gitmek Kolay,Zor Olan Ölümüne Sevmek" Sen Gittin Kolayı Seçtin Ben Kaldım Zoru Seçtim Ölümüne Sevdim ""Made İn Melek_jik"" Her türlü Yorumunuzu Acıgım Eksıgımı Soleyın Bende Ona Gore Hareket Ediyim Şımdıden Tesekkürler Ayrıca Yorum Yazmayan Arkadaslarada Tesekkurler Zamanınızı Ayırıp Okudugunuz İçin |
|