![]() |
Seni Unutmak İçin Mazeret Bulamıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Unutmak İçin Mazeret BulamıyorumSeni unutmak için mazeret bulamıyorum Haberin yokken mavilerden Gözyüzündeki yıldızları gözlerin varsa***** bakıyorum O yıldız kalbime hançer gibi saplanmış Gençliğimin altı yılını kanatmış ![]() Gönlümü işgale boğdun Nemlenmiş kalbime resmini koydun Damarlarımdaki kanlar birbirinden kaçar Dudaklarımda saklıdır beyaz ruhun ve aşkın gerçek yüzü şimdi söyle ![]() Sen yokken neden bu şehir karanlık? Denizler bende neden anlamlı? Gökteki yıldızların ismi nedir? Evet söyle ![]() Zamanım beyaz kağıtların kenarlar gibi keskin Adını andığım zaman neden soluksuz kalırım Hayalin gözlerime gelince martıların sesi neden kulağımı çınlatır ![]() Mezarıma yıldızını kazımak Zamanın esaretine kapılmak Efkarlı içtiğim sigaradan kalp şeklinde duman çıkarmak, Ve bu dumana dön diye yalvarmak Bunların hepsi senin eserin… ![]() Uzak kalarak zamanımızı ziyan etmeyelim Bataklıkta gül beslemeye çalışmayalım Bu şehir üşüyor ,ağlatmayalım Paramparça olmuş hayallerimin alıp götürdüğü En acı nehirsin Götürürken farkında olmadan gözyaşlarımı kırmızıya boyadın Boğularak geliyorum peşinden ![]() Mahşer yangını gibisin Hüzün,yalnızlık,vuslatı simgeliyorsun Ekmek misin? ateş misin ![]() Yoksa gözlerime çivilenen yağmur damlası mısın? Ben senin gözlerine bakınca kendimi görürsem O zaman yağmur ayak uçlarıma düşer ![]() Beni yasaklara boğma Gel artık ![]() ![]() SÖZ: poLo_aS |
![]() |
![]() |
|