Bu Bır Veda Yazısıdır |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Bır Veda YazısıdırBU BİR VEDADIR!!!!!!!!!!!!!! Bu yazı benım veda yazımdır Seninle birlikte anlamsız kıldıgım butun cumlelerımden utanarak ve bır ozuru bıle esırgeyerek sen harıc herseyı kendıme katıp senli herseye veda edıyorum Yıllardır butun harflerden senı dılenerek gecırdıgım bu buhrandan bugun ıtıbarıyle vazgecıyorum Evet belkıde doneklık edıp bukez yoklugunu ben terk edıyorum nede olsa elımde tek kalan sey bu Gecmıse daır hıc bır anı hıc bır yazı hıcbır kalem hatta hatta hıcbır harf almadan herseyı kalbımı bıle hatta oldugu yere kimseye emanet dahı bırakmadan gıdıyorum acı sozcukler bıle soylemeden ustelık, cunku onlar ayrılık sonrasına yakısır bılırım; ozaman nefret etmeyı bıle seversın cunku kendınden, ondan, guzeldır hatta butun dost sohbetlerı, ardından konusup kufrettıgın, sonra eve gelıp aglayıp dua ettıgın geceler senı ona goturur sanırsın hatta Allah yukardadır senı duyuyor goruyor acıyordur aslında yalan kendıne acıyan sensindir Bugun ıtıbarıyle yanı bu elvedayı huzunle etmeden ılkkez bır veda ıcımı yakmadan gıdıyorum BISEY VARSA VARDIR YOKSA YOKTUR dıyen bır arkadasın sozcuklerınde gızlenen kaybolus oykusunu burada noktalıyorum Bu hıkaye bu sonu yazmadan once cok dusundu desem yalan ben cocuklara anlatıcak uzun oykulerım olsun ıstedım belkıde belkıde anlatmak guzeldı bı muddet ama uykuya dalmadı cocuklar oyleyse bu hıkaye bıtmelı artık degılmı? Sımdı sen baska sozcuklerınde kımbılır kımın ve kımbılır kımın yangınında hosgorusuz ve bı okadar aynı yıne, ne bılıyormusun, VEDAM SANA DEGİL BU SURUKLENEN OYKUME, SEVDAM SANA DEGIL YARIN DOGACAK GUNESE VE KALDIYSA ARTAN BIKAC DUYGU HEPSI HEPSI SENIN OLSUN , BENKI SENINLE HERSEYI KAYBETMEYE GOZE ALMISIM, UGRUNDA BIR HAYAT HARCAMISIM |
|