![]() |
Can Feda (Yenı) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Can Feda (Yenı)Yılmaz erdoğan'ın yeni şiiri sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz ![]() ![]() ![]() Bu nehrin kaynağı yalan senin kendin diye bildiğin hep başkasınca tasarlanan ![]() Onarsın diye değil inat bilirim sağaltmaz incitir edebiyat ![]() Aşkına şiir süsü ellerim ibadetine güvendiğim, benim ben diye bildiğim bu ben Mazhar Ağbi bu kendim ![]() ![]() ![]() Yola çıkasım var Canfeda kendimden gidesim var ![]() Çok adam gördüm kendisi zannettiğinden az ![]() bakıyorum beni yansıtan her şeye, zannettiğim gibi değil Canfeda, zannettiğim gibi değil kendim bile ![]() Arsız bir çoğalma isteğini hafif meşrep gündüz gözü yaşamasından, sureti çok daha göbekli aslından ![]() Yola çıkasım var Canfeda kendimden gidesim var ![]() ![]() ![]() Ama toparlanmalı önce ![]() ![]() ![]() eşya dediğin ne, bu şiir, biraz yağmur ![]() ![]() ![]() Müjdeci gülüşüne kıstırdığım pis, budaklı hatıra için, hangi sözü bulsam incitici saplıyorum dilime, akrebim bilirsin hep zehir saklıyorum yüzüğümde ![]() Bir çiçeğin içine çoğaldım sonra döktüm yapraklarını ![]() Düştüm düşmüşüm, acısını çekmeye üşenmişim üstelik ![]() İnan Canfeda, her sözüm yalansa bu değil, yemin tillah Canfeda, nasıl oldu anlamadım ![]() ![]() ![]() nasıl ettim, nasıl dedim bilmiyorum ben de kendimden bunu beklemezdim ![]() Yola çıkasım var Canfeda kendimden gidesim var ![]() YILMAZ ERDOĞAN |
![]() |
![]() |
|