Kalbim Senin Olsun |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kalbim Senin OlsunKalbim Senin Olsun İşte en sonunda sana kalbimi de veriyorum, sonsuza kadar al senin olsun Ben istemiyorum Sen varken seni sevmek içindi benim kalbim Giderken al yanına nereye koyduğun önemli değil Valizinin bir köşesi de olur Yanında olsun, bu yeter bana Bil ki o kalpte sadece sen vardın ve sadece sen olacaksın Sensiz o kalp bana sadece acı verecek Göğüs kafesimde çarptığı her vakit seni isteyecek Sen ise gidiyorsun Nasıl katlanabilirim bu acıya Zaten yaralı bir kuş misali çırpınıyorum Ölmek bir kenara sensizliğin beni korkuttuğu bu hasta yatağımda tek ümidim sendin Yanıyor içim, volkanlar patlıyor sanki N’olur al bu kalbi yanına, istersen gittiğin yerde at bir çöp kutusuna ama bende bırakma Bir de bana kokunu bırak bu senden son isteğimdir Hani derler ya “ölmek üzere olan insanların son isteği yerine getirilirmiş” Sensiz kalınca ölmek bir kurtuluş benim için Onun için son isteğim budur senden Kokunu bırak da git Fazla değil bir nefeslik olsun Bir soluk alışı kadar kısa Son nefesim olsun senin kokun Ölüme bile gülümseyerek MERHABA derim işte o vakit alıntı |
|