Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boyle, seviyorum

Ben Boyle Seviyorum...!!!

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Boyle Seviyorum...!!!

Ben Böyle Seviyorum!!!

Ben seni kocaman bir yürekle sevdimGözlerim degil, yüregimdi seni gören Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüregime Bir baska yerde olamazdın zaten Sen, benim en degerli yerimde, yüregimde olmalıydın, orada kalmalıydınçok aşka ev sahipligi yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni Her hangi bir konuk degildin artıkBu yüzden ne agırlama faslı vardı, ne de ugurlamaO yüregin gerçek sahibiydin Simdi sonbahar, kışa giriyoruz yaBen dört mevsim baharı yaşadım seninleçicek çiçek açtın yüregimdeGökkuşagı zayıf kaldı,senin renklerin karsısındaTaze bir yaprak gibi yeşildinAçelyaydın pembeliginleÜzerine çig taneleri düşmüş sarı güldünKırmızıydın bir ateş gibiVe maviydin En cok bu renkle anmayı sevdim seniDenize tutkundum, denizi sensiz, seni de denizsiz düşünemedimSeni severken dünyayı da sevdim ben, insanları daKendime bile dar gelirken, içinde herkese yer olan bir hayatın sahibiydim artıkEn kızgın,en tahammülsüz oldugum anlarda bile, seni düşünmek yetti banaIçimdeki sevinç yüzüme yansıdı,güldümBeni öylesine güldüren senin sevgindi ve ben kaygısız, içten gülüşün ne demek oldugunu, nasıl güzel bir şey oldugunu anladım seninleHer seye ragmen sevdim seni Güçlüydüm ve aşamayacagım hiçbir zorluk yoktuKoca bir kente, koca bir ülkeye kafa tutabilirdimSen elimden tuttugunda, patlamaya hazır bir volkan gibi hissederdim kendimiMenzil sendin ve ben o menzile ulaşmak için önüme çıkan her şeyi yok edebilirdimSana ulaşmamı engelleyecek her şeyi eritirdim,kul ederdimSana ulaştıgımdaysa sakin bir göle dönüşürdümVe o göle bir tek sen girebilirdinSevdim ve hayrandım daHer halin çekti beniDuruşunu,uyumanı,gülmenı,kızmanı,şaşk ınlıgını , saflıgını,kurnazlıgını,çocuklugunu,olgunlug unu sevdimSesini de sevdim suskunlugunu daKüçük oyunlarını,kaprislerini, sitemlerini,korkularını sevdimSeni ve o doyumsuz sevdanı,uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım çogu zamanSıgmadın cümlelere ve hiç bir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadıSeni severken yorulmadımçünkü sen yasam kaynagıydınHer gün yenilendimSeninle çogaldım,büyüdüm Eksik kalan neyim varsa tamamladınÖlmeyecektim çünkü sen ölmezligin ta kendisiydin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com