Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
medela, pompası, süt

Medela Süt Pompası

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Medela Süt Pompası

bebeğimi ilk emzirdiğim sıralar yanlış tuttuğum için yara olan memeden emziremediğimden ama bunu devam ettirmeyi istediğimden biraz dinlendirmek için pompa kullanmaya karar verdim
avent kesinlikle bu durum için yanlış seçim olmuştu çok güçlü çektiğinden yaralar iyice derinleşmesine sebep oldu bu durumunda otomatik çeken ve çekiş ayarı yapılabilen bir ürün ararken medelayı satın aldım medela gerçekten çok hafif çekebilen (dolayısı ile sağım süresi bazen 1 saati bile bulabilen) bir makina yaralarım 2 günde iyileşince bir daha ihtiyaç duymadım ancak ileriki aylarda arada bir değişiklik olsun diye bunuda kullanınca hiçte verimli çekmediğine karar verdim
ancak yaralarınız varsa ve iyileşene kadar bir ürün ararsanız medelanın tekli otomatik süt pompasını tavsiye ederim
hem prize takarak kullanabilir hemde pilli çalıştirarak evin içinde hareket edebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com