Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
linux, ten, thumbs, tutor, typing

Ten Thumbs Typing Tutor (Linux)

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ten Thumbs Typing Tutor (Linux)

Ten Thumbs Typing Tutor, kullanışlı bir arayüz üzerinden adım adım on parmak klavye kullanımını öğreten kolay ve eğlenceli bir program Program sayesinde klavyenin tuşlarına bakmadan çabukça öğrenebilirsiniz Yazma yeteğinizi geliştirerek iş veya okul ortamınızı daha verimli hale getirebilir, bilgisayar yorgunluğuna yol açacak durumları ortadan kaldırabilirsiniz Qwerty'nin yanı sıra Dvorak klavye için de dersler bulunuyor Ayrıca favori iTunes'inize şarkı sözü yazmayı öğrenmenizi de sağlıyor Ağ desteği olan sürümünde öğrencileri ve başarılarını da kontrol edebiliyorsunuz

b]Yazılımın Özellikleri :[/b]

Adım adım dersleri öğrenebilme

Her dakika için kişisel hedefleri ayarlayabilme

Qwerty ve Dvorak olmak üzere tam klavye desteği

Yazma yeteneğini geliştirebilmek için 5 adet etkin yazma türü

2 eğlenceli oyun

Kullanıcı dostu Viking yazım arayüzü

Çoklu dil ve klavye

iTunes için favori şarkı sözlerini yazmayı öğrenebilme

Öğrenci dosyalarını alabilme (import) veya dışarıya aktarabilme (export)

7 dil desteği

Bütün işlemler için rapor

Öğrenme işleminiz tamamlandığında kendi kişisel sertifikanızı yazdırabilirsiniz!

b]Not :[/b] Bu sürüm Linux ile uyumludur Programın Windows ile uyumlu sürümünü buradan, Macintosh ile uyumlu sürümünü ise buradan ebilirsiniz

b]Not 2 :[/b] Programın çoklu kullanıcılı sürümünde çeşitli ek özellikler bulunmaktadır Bunlar; ağ ve şifre desteği, tam eğitimci raporları oluşturabilme, oyunlara erişimi açıp kapatabilme, öğrenci dosyalarını kaydedebilme Bu sürümünü buradan, eğitimciler için rehberi ise farenizin sağ tuşuyla tıklayıp 'Hedefi Farklı Kaydet'e basarak buradan ebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com