Bir gün fil Horton bir toz zerresinden gelen yardım çığlığı duyar Kimseyi görmemesine rağmen ona yardım etmeye karar verir Görünce anlar ki , toz zerreciği ‘Kimlerşehri&nde yaşayan ‘Kimler&in evidir Horton, Kimler ve onların evini korumaya yardım etme kararı alır ama bu ona, zerrenin üzerinde herhangi bir şeyin hayatta kalabileceğini reddeden komşularının eziyetinden başka bir şey kazandırmayacaktır Horton , “Ne de olsa insan insandır, ne kadar küçük olsa da” sözüne inanır ve onlara arka çıkmaya devam eder kaynak : http://wwwvizyondaki-filmlercom/sinema/3/horton/
çok güzel bir animasyon filmiama konu çok orjinal değildiğer taraftan sadece çocuklar için değil,bence daha üst yaşlarda olanlarında zevkle izleyeceği bir animasyon filmiseslendirenlerden biri de jim carreyduyurulur
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.