Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
noktaları, püf, yemekler

Yemekler Ve Püf Noktaları

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yemekler Ve Püf Noktaları




* Sarmısağın kabuklarını soyup sıvı yağ içerisinde hem senelerce bekletebilir hem de yemek yaparken kendinize kolaylık sağlamış olursunuz Ayrıca yağından yemek ve salatalara lezzet katması için kullanabilirsiniz
* Evinizde mayonez yaparken zeytinyağ yerine susam yağı kullanın Mayonezinizin daha uzun zaman bozulmadığını göreceksiniz
* Konserve açıldıktan sonra cam kavanozda saklanırsa daha dayanıklı olur
* Balık çorbası yaparken:Suyunun daha lezzetli olması için balıkları en az 45*60 daki

Kaynak:http://hayatseninblogspotcom

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.