Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
klima, platinium, vestel

Vestel Platinium Klima

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vestel Platinium Klima

Arkadaşlar evim güney cepheli ve 40 mt2 salonumda 4 tane boy cam var saat 11den 6ya kadar güneşi direk alıyoruz Evimize 18btu az gelir diye 24btu aldık ve araştırmalarımıza göre Vestel Platinium Buzz bu konuda yeterli gelirmiş Biraz şüphe ile Vestel marka klimalara baktık ve bu modeli aldık Kurulumdan sonraki gün, misafirlerimle başka bir odada otururken biraz serinleyelim diye klimayı sadece auto modunda açtım (yani dengeli soğutma/ısıtma ortam ısısına göre kendi ayarlıyor) ve yaklaşık 20dk sonra hepberaber içeri geldiğimizde açıkçası çok mutlu olmuştum 20 dkda 28 dereceden 23 dereceye düşürmüştü ve heen kapattım uzun sürede ısı kaybolmadı yani özet olarak Vestel'in Platinium Buzz 24 yada 18 hatta 18 yeterli bir klima ve çok memnunum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com