Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
card, flexi, garanti

Garanti Flexi Card

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Garanti Flexi Card

GARANTI YE AIT BONUS CARTIM VARKEN GECEN YIL MUSTERI TEMSILCISININ ISRARLI ARAMASINA KARSIN FLEXI KARTA GECTIM GECME SEBEBIM EMEKLILIK POLICEMIN OLMASI VE BU KARTA BAGLI EMEKLILIK PAKETINDE 40 YTL OLAN KART UVRETININ AYLIK ODEME TAAHHUTU VERILINCE BONUSLA SIFIRLANMASI IDI
AMA ODA NE GECEN GUN KART EKTREMDE BIRDEN 50 YTL KART BEDELI KESINTISI GORDUM3 GUN SIKAYET ICIN GORUSTUM AMA HER ZAMANKI GIBI MUSTERI SUCLU BANA BIR ACIKLAMA YAPMADILAR TEK DEDIKLERI SIZ PAKETI INTERNETTEN DEGISTIRDINIZ ONDANBIRDE KART BEDELI 50 YTL OLMUS VEDIKLERI BONUSLARDA DEGISMIS MESELA ONCEDEN 400 YTL TAAHHUDE 40 YTL OLAN BONUS 20 OLMUS VS VS
AMA BENIM PAKETI OTOMATIK DEGISTIREN BANKANIN KENDISI BUNUDA 3 GUNUN SONUNDA DUN OGRENEBILDIM
SIMDI KENDILERINDEN BU HABERSIZCE YAPILAN DEGISIKLIGIN DUZELTILMESI ICIN HABER BEKLIYORUMKURAL IHLALINE GIRECEGI ICIN BEN DEGISTIREMIYORUM BIRDE EKTRA PARA CEZASI OLACAK
GARANTI BANKASI VE VERDIGI HIZMETLERINDEN NEFRET EDIYORUMMMM1 YIL ONCE YALVARARAK 4 KEZ ARAYAN KISILER SIMDI TELEFONA BILE CEVAP VERMIYORHAYATIMDA BU KADAR TUTARSIZ BIR BANKA GORMEDIM
VERDIGI HIZMETI 1 YIOL DOLUNCA MUSTERIYE KAZIK OLACAK SEKILDE DEGISTIYORR
AKLI OLAN GARANTIDEN VE SOEDE HIZMETLERINDEN UZAK DURSUN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com