Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bedava, konuşması, telefon

Bedava Telefon Konuşması

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bedava Telefon Konuşması

İnternetten zaten uzun zamandır ses ilegörüşme /chatyapmaktayız Her ne kadar hali hazırdaki yüksek bağlantı hızları ile bile çok verimli olmasada bu elimizin altında uzun süredirbulunan bir seçenek
Son iki senedir skype benzeri çözümler ve VOIP çözümleri iyice popüler olmaya başladı VOIP çözümlerinin fiyatlarının saçmalık derecesinde ucuzlamasına rağmen telekominkasyon fiyatları pek yerinden oynamadığından bence artık cep telefonu ve normal telefon yerin ciddi şekilde VOIP çözümlerine geçemenin vakti gelmiştir
Ülkeler arası çok fazla görüşme yaptığımdan dolayı bir süredir skype ın ev telefonlarını arama özelliğini kullanıyordum Ancak mikrofon gereksinimi, düşük ses kalitesi ve başka bir çok sorundan dolayı tekrar normal ev telefonuna döndüm Lakin 3 aylık bir süreç sonrası inanılmaz bir telefon faturası ile karşılaşınca basit kullanımlı, yüksek kaliteli bir VOIP çözümü aramaya girdim

Bu arayış daha çok sürmemiştiki nonohnet i buldum Nonoh skype ya da benzer bir çok VOIP çözümü gibi bilgisayara yada VOIP destekli donanıma ihtiyaç duymuyor Onun yerine telefondan telefona bağlantı seçeneği sunuyor
Sisteme kendi numaranızı ve arayacağınız numarayı bu site üzerinden giriyor ve ara diyorsunuz Telefonunuz çalıyor ve siz açtıktan sonra karşı tarafında telefonu çalmaya başlıyor ve karşı tarafta bağlanınca konuşmaya başlıyorsunuz Dolayısıyla herhangi ekstra bir sisteme veya mikrofon gibi bir şeye ihtiyacınız olmadan normal ev veya cep telefonunuz üzerinden ucuza hatta zaman zaman bedavaya telefon konuşması yapıyorsunuz
Bunun gibi daha bir çok yazılım var Ek olarak cep telefonu + GPRS üzerinden bu siteyi kullanarak cep telefonunuz ile çok ucuza görüşme yapabilirsiniz Olayı bir adım daha ileri götürüp basit bir SMS okuma sistemi ile bu sistemi bağlayarak bedava SMS göndereceğiniz bir sistem sizin için bu sistemi tetikleyebilir ve bu sayede cep telefonunuzdan da istediğiniz numaralar ile daha ucuza ya da ücretsiz görüşebilirsiniz
Sistemde ücretsiz olarak görülebileceğiniz belli başlı ülkeler:

Türkiye
İngiltere
Avusturalya
Avusturya
Belçika
Çin
Danimarka
Fransa
Japonya
Hollanda
İsveç
İsviçre
Ücret Listesi

Not düşmek gerekir ki bedava derken aylık5 YTL kadar kontör yüklemeniz gerekiyor Bu ödemeleri de yaklaşık 10 farklı yöntem ile yapabilirsiniz Bunların arasında SMS göndermek ve Paypal da var Dolayısıyla kredi kartı olmadan basit şekilde ödeme de yapabilirsiniz
Bunun gibi daha başka firmalar da var demiştim Merak edenlere Jajah bunların en ünlüsü

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com