![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arasinda, başliklari, eğitim, firmasi, günü, ile, ilgili, kocaeli, konu, perşembe, saat, schneider, semi, sendikasinda, tarafindan, teksif, temmuz, ücretsiz |
![]() |
16 Temmuz Perşembe Günü Saat 13:30-18:00 Arasinda Kocaeli Teksif İş Sendikasinda Schneider Firmasi Tarafindan "Enerji Verimliliğinde Aklici Çözümler, Enerji Kalitesi, Hiz Kontrol Cihazlari, Compact Nsx" Konu Başliklari İle İlgili Ücretsiz Eğitim Semi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 16 Temmuz Perşembe Günü Saat 13:30-18:00 Arasinda Kocaeli Teksif İş Sendikasinda Schneider Firmasi Tarafindan "Enerji Verimliliğinde Aklici Çözümler, Enerji Kalitesi, Hiz Kontrol Cihazlari, Compact Nsx" Konu Başliklari İle İlgili Ücretsiz Eğitim Semi16 TEMMUZ PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 13:30-18:00 ARASINDA KOCAELİ TEKSİF İŞ SENDİKASINDA SCHNEİDER FİRMASI TARAFINDAN "ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE AKLICI ÇÖZÜMLER, ENERJİ KALİTESİ, HIZ KONTROL CİHAZLARI, COMPACT NSX" KONU BAŞLIKLARI İLE İLGİLİ ÜCRETSİZ EĞİTİM SEMİNERİ DUYURU KATILIM İÇİN ŞUBEMİZİ ARAYINIZ ![]() TEKSİF İŞ SENDİKASI ADRES: ÖMERAĞA MAH ![]() ![]() 1 Enerji Verimliliğinde Akılcı Çözümler 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 03 ![]() ![]() MİSEM KAPSAMINDA ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR EĞİTİMİ 05-07 ŞUBAT TARİHLERİNDE DÜZCE TEMSİLCİLİĞİMİZDE DÜZENLENECEKTİR ![]() MİSEM KAPSAMINDA ASANSÖR DENETLEME, RUHSAT VE KONTROL EĞİTİMİ 16-18 ŞUBAT TARİHLERİNDE ŞUBEMİZDE DÜZENLENECEKTİR ![]() ![]() WİN FUARINA GİDİYORUZ ![]() ![]() TEKEL İŞÇİLERİNE DESTEK: MEŞALELİ YÜRÜYÜŞ - BASIN AÇIKLAMASI (9) Ayrıntılı bilgi için www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|