|
|
Konu Araçları |
aykent, düzenlendi, enerji, gemlik, ilköğretim, okulunda, semineri, verimliliği, özel |
Gemlik Özel Aykent İlköğretim Okulunda Enerji Verimliliği Semineri Düzenlendi |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gemlik Özel Aykent İlköğretim Okulunda Enerji Verimliliği Semineri DüzenlendiGEMLİK ÖZEL AYKENT İLKÖĞRETİM OKULUNDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ Gemlik Özel Aykent ilköğretim Okulunda Gemlik Temsilcimiz Elektrik Mühendisi Aziz Cem ERBAKAN ve Üyemiz Elektrik Mühendisi İsmail Hakkı CARUS tarafından Enerji Verimliliği Semineri verildi Enerjinin Etkin ve Verimli kullanımı amacı ile okullarda Bilinçlendirme çalışmaları EMO Bursa Şubemiz , Enerji Verimliliği Komisyonu tarafından Planlanmış ve okullara sunumlar yapılmaya başlanmıştırGemlik Temsilcimiz* Elektrik Mühendisi Aziz Cem ERBAKAN ve Üyemiz Elektrik Mühendisi*İsmail Hakkı CARUS* tarafından Özel Aykent İlköğretim Okulunda Enerji Verimliliği Semineri*düzenlendiSunuma destekleri ve ilgileri için okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkürlerimizi iletiriz 03042009 14:10:33 ŞUBEMİZİN 12 OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI (450) EMO BURSA ŞUBE YENİ ÜYELERİYLE BULUŞTU (260) ELEKTRONİK MÜHENDİSLERİ ÜYE TOPLANTISI YAPILDI (238) 12DÖNEM 1YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI (107) ENERJİ ÖZELLEŞTİRMELERİ DEVAM EDİYOR"ENERJİ HAKTIR, SAHİBİ HALKTIR" (69) Ayrıntılı bilgi için wwwemoorgtr |
|