Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başkanina, belediye, yenimahalle, ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanina Ziyaret

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yenimahalle Belediye Başkanina Ziyaret

YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Pektaş, Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof Dr Müfit Gülgeç, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Aladdin Eksin, Şube Müdürü Hüseyin Dinçer, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşarı makamında ziyaret etti Ziyarette Yenimahalle Belediyesi sınırları içinde bulunan asansörlere halkın daha güvenli binebilmesi için asansör denetimi yapılması konusu ele alındı

Görüşmede Yenimahalle Belediye Başkan Vekili İbrahim Aksöz ve Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Balaban da bulundu EMO Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Pektaş görüşmede belediyelerle yapılan asansör denetim protokolü hakkında kısa bilgi verdi 2002 yılından bu yana Çankaya Belediyesi ile yapılan asansör denetim protokolü çerçevesinde bu ilçe sınırları içinde asansör denetimlerinin yapıldığını vurgulayan Pektaş şunları söyledi, "Asansör konusunda Ankara'da çok ciddi problem var Çankaya denetimlerden bu yana daha iyi bir durumda İlgili yasa ve yönetmelikler öncelikle bu konuda denetim görevinin belediyelerce yapılmasını hükme bağlamış Bu konuda birçok belediyenin yeterli kadrosu, istihdamı yok Biz yasa ve yönetmelikler çerçevesinde her bir asansöre bir elektrik mühendisi bir makina mühendisi bilirkişileri gönderiyor, asansörü yılda bir kez denetliyoruz Belediye bu yasa ve yönetmeliklerde tanımlanan çerçevede bu istihdamı kendisi yerine getirsin İstihdam koşulları nedeniyle yerine getiremediği durumlarda kamu kurumu olan Meslek Odaları olarak biz yerine getirmeye talibiz Yenimahalle'de ciddi bir asansör problem potansiyeli var Burada asansörler eski, teknik ömrü dolmak üzere Sıkıntılar artabilir buna yönelik önlemler şimdiden alınmalı Her iki çalışmalarda sizlerle ortak çalışmaya hazırız" Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da görüşmede Yenimahalle halkının can güvenliğinin sağlanması bakımından asansör denetimlerinin önemine dikkat çekti Yenimahalle'nin kurulduğu 1950 yılından beri hâlâ o dönemdeki tramvay direkleriyle aydınlatması yapıldığının altını çizen Fethi Yaşar, "Protokolü hazırlayıp getirin inceleyelim Meclis'ten geçirelim bu denetimlere başlayalım Teknoloji değişikliği olacak bu konuda vatandaşı uyarmamız lazım" dedi

16072009 16:58:35

EĞİTİM MERKEZİ'NDEN PERİYODİK EĞİTİMLER SÜRÜYOR (639)

EMO ANKARA ŞUBESİNDEN TEKEL İŞÇİLERİNE DESTEK ZİYARETİ (302)

WIN FUARINA GİDİYORUZ (255)

III AĞ VE BİLGİ GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU TAMAMLANDI (197)

GÜVENLİ YAZILIM VE BİLGİ GÜVENLİĞİ PANELİ DÜZENLENDİ (189)

III AĞ VE BİLGİ GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU BAŞLADI? (162)

ABGS 2010 SUNUMLARLA DEVAM EDİYOR (145)

YÖNETİM KURULUMUZ 100 TOPLANTISINI ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİ (140)

EMEKLİ ÜYELERİMİZ BİR ARAYA GELDİ (112)

ELEKTRONİK MÜHENDİSLERİ FORUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ (108)
Ayrıntılı bilgi için wwwemoorgtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com