Kazananlardan Mı Kaybedenlerden Misiniz? |
09-01-2008 | #1 |
gothicc_girll26
|
Kazananlardan Mı Kaybedenlerden Misiniz?Kazananlardan Mı Kaybedenlerden Misiniz?
Kazanan der kİ ; duruma bİr bakalim kaybeden der kİ : Bu konuda kİmse bİrŞey bİlmİyor kazanan der kİ ; emİnİm bunu yapmak İÇİn zaman bulacaĞim kaybeden der kİ : Bunun İÇİn zaman bulmami nasil beklersİn kazanan der kİ ; sÖylemek İstedİĞİmİ tam olarak anlatamadim kaybeden der kİ : Benİ anlamiyorsun kazanan der kİ ; bİr hata yaptim fakat dÜzelteceĞİm Kaybeden der kİ : Benİm hatam deĞİl kazanan der kİ ; anlaŞilan bu konuda farkli gÖrÜŞlere sahİbİz kaybeden der kİ : Fİkrİmİ deĞİŞtİrmeyeceĞİm kazanan der kİ ; İyİyİm daha İyİ olabİlİrİm kaybeden der kİ : BaŞkalari kadar kÖtÜ deĞİlİm kazanan der kİ ; baŞka bİr Şekİlde aÇiklamama İzİn verİn kaybeden der kİ : Defalarca sÖyledİĞİm gİbİ kazanan der kİ ; daha İyİ bİr yolu olmali kaybeden der kİ : Bİzİm İŞİmİzde bu her zaman bÖyle yapilir kazanan der kİ ; yeni bİrŞey ÖĞrenmek İçİn asla yaŞli deĞİlsİnİz kaybeden der kİ : KaÇ yillik tecrÜbem olduĞunu bİlİyor musun? Kazanan der kİ ; bu kez doĞru yapalim kaybeden der kİ : Bunu daha Önce denedİk kazanan der kİ ; heyecan verİcİ bİr dÜŞÜnceye benzİyor kaybeden der kİ : Bunu daha Önce hİÇ denemedİk