Ölen Karısını Mumyalayıp Sehpa Yaptı |
08-21-2008 | #1 |
Şengül Şirin
|
Ölen Karısını Mumyalayıp Sehpa YaptıÖlen karısını mumyalayıp sehpa yaptı Kardeşini de aynı şekilde salona yerleştirecek ABD'nin Arizona eyaletinde yaşayan Jeff Green, 5 yıl önce ölen eşini mumyalatıp cam bir sehpanın içine koyarak oturma odasına yerleştirmesinden sınra şimdi de ölen kardeşini aynı şekilde mumyalatıp salona yerleştireceğini açıkladı 2000 yılında eşi Lucy'i kaybeden Jeff Green, eşini mezara koymak yerine evinde özel olarak yaptırdığı cam masanın içine koymuştu O tarihlerde Arizona halkından tepkiler alan Jeff, yine akıllanmadı Geçtiğimiz günlerde kardeşi Daniel`ı kaybeden 37 yaşındaki Jeff, kardeşi içinde salonda bir cam masa hazırlatıyor Yetkililer Arizona yasalarına göre, ölen bir yakınını evinde de kurallara uygun bir şekilde saklayabilineceğini açıkalıd İşte bu nedenle kardeşi içinde aynı yola başvuran Jeff, "Yaptığım davranışın şaşkınlık verici olduğunu biliyorum Fakat, yakınlarımın toprağa gömülmesine dayanamıyorum" diyor Ancak birçok kişi, Jeff`in psikolojik sorunları olduğu konusunda hem fikir olduklarını belirtiyor |
Cevap : Ölen Karısını Mumyalayıp Sehpa Yaptı |
08-21-2008 | #2 |
dejavu2009
|
Cevap : Ölen Karısını Mumyalayıp Sehpa YaptıİNANAMIYORUM BU ADAM HASTA YA
08-21-2008 | #3 |
|
Cevap : Ölen Karısını Mumyalayıp Sehpa Yaptıayy korkarım valal ben demekki hep ayağının altına almak istedi karısını yaşamı boyunca=) ruh hastası psikopatkonu için tşkler |
08-21-2008 | #4 |
dark_defender
|
Cevap : Ölen Karısını Mumyalayıp Sehpa YaptıBu adamın kafadan bir problemi var galiba
3-5 Server koyup havalanmakla olmaz Mail adresinden tehditle olmaz İss koyupta yetinmekle olmaz Kücüklere hack öqretiyim derken Kendini qöstermekle olmaz Palavrayla olmaz icraat qerekir Modlukla olmaz anca işte siz forum düzenlersiniz:@sonrada hackerim diye qecinirsiniz |
08-21-2008 | #5 |
Gözyaşı
|
Cevap : Ölen Karısını Mumyalayıp Sehpa YaptıEvinde sehpasız yer kalmayacak aklı dengesi bozuk galiba
08-21-2008 | #6 |
bonsoir
|
Cevap : Ölen Karısını Mumyalayıp Sehpa Yaptıarkadaşlar niye öyle diyorsunuzbirde olaya espiri yönünden bakın:38:38eve sevgilisini getiremez her an karısı evde :67:61:67:61:67:61 |
|