![]() |
Kadın Kalbi |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Kadın KalbiKüçük bir erkek çocuk annesine sordu "Niçin ağlıyorsun?" ![]() "Çünkü ben kadınım" diye cevapladı annesi ![]() "Anlamadım!" dedi çocuk ![]() Annesi çocuğu kucaklayıp "Ve hiç bir zaman anlayamayacaksın!" dedi ![]() Babasına "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu ![]() Babanın cevabi "Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır" diye cevapladı ![]() Küçük çocuk büyüdü, yetişkin adam oldu, hala kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi ![]() ![]() "Allah'ım!" dedi "Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?" Allah dedi ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar, Doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim ![]() Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa pabuç bıraktırmayacak kudreti verdim ![]() Her türlü şart altında ve hatta annelerini çok kötü incitseler de, çocuklarını sevmek duygusalliğini verdim ![]() çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor ![]() Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim ![]() Erkeğin kaburgasından onları erkeğin kalbini korumaları için yarattım ![]() Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zekâ verdim ![]() Tek zayıflık olarak kadınlara birer gözyaşı verdim ![]() Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şey ne saçı, ne vücudu, ne kendini ne şekilde taşıdığıdır ![]() Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakârlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kadın Kalbi |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Kadın KalbiÇok çok güzel ve çok anlamlı bir yazıydı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |