Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
engelli, protez, sevinci, vatandaşın

Engelli Vatandaşın Protez Sevinci

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Engelli Vatandaşın Protez Sevinci

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde yaşayan bedensel engelli Şemsettin Yavaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın desteğiyle protez bacağa kavuştu

2001 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu iki bacağını kaybeden 40 yaşındaki Şemsettin Yavaş, kendisine protez bacak yaptırılması için Çiftlikköy Kaymakamlığı'na başvurdu

Vatandaşın talebini değerlendiren Çiftlikköy Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla Yavaş'a protez bacak yaptırdı

Yavaş'ı makamında kabul eden Çiftlikköy Kaymakamı Hüseyin İçten, “Tamamen vakıf imkanlarımızla engelli vatandaşımıza iki adet silikon protez bacak aldık Vakıfça muhtaç vatandaşlarımıza çeşitli medikal yardımlar yapıyoruz Umarım bu yaptığımız yardım da vatandaşımızın sıkıntılarını bir nebze olsun dindirebilir” dedi

Yavaş da 2001 yılından bu yana kullandığı protezleri son 8 aydır kullanamadığını belirterek, Kaymakam İçten'e teşekkür etti

Daha önce kullandığı protezlerin sert olmaları nedeniyle uzun süreli kullanıma uygun olmadığını anlatan Yavaş, “Protezlerim 8 ay önce kullanılmaz hale geldi ve bu yüzden eve hapsoldum Hiçbir şekilde dışarı çıkamadım Eksik olmasın Kaymakamlık bana sahip çıktı, çok önemli bir yardımda bulundu Bu silikon protezler benim için bulunmaz bir nimet 3 gündür yeni protezlerimi kullanıyorum ve oldukça rahatım” diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com