Ögrendim Ki..... |
08-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ögrendim Ki.....Öğrendim ki güveni geliştirmek yıllar alıyor, yıkmak ise yalnızca bir dakika… Öğrendim ki yaşamında nelere sahip olduğun değil, kiminle olduğun önemli Öğrendim ki sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak olası, ama sonrası için bir şeyler bilmek gerek Öğrendim ki, insanların başına ne geldiği değil o durumda ne yaptıkları önemli Öğrendim ki olmak istediğim insan olabilmem çok zaman alıyor… Öğrendim ki sevdiklerinle iyi ayrılman gerek, hangisi son görüşme olacak bilmiyorsun… Öğrendim ki ' bittim! dediğin andan sonra pilinin bitmesine daha çok var… Öğrendim ki sen tepkileri denetlemezsen tepkilerin yaşamı denetler… Öğrendim ki kahraman dediğimiz insanlar bir şey yapılması gerektiğinde, yapılması gerekeni yapanlar… Öğrendim ki kimi insanlar sizi çok seviyor ama bunu nasıl göstereceğini bilemiyor Öğrendim ki para ucuz bir başarı… Öğrendim ki en iyi arkadaşla sıkıcı an olmaz… Öğrendim ki düştüğün anda seni tekmeleyeceğini düşündüklerinden kimileri seni kaldırmak için elini uzatır… Öğrendim ki aşık olmanın ve aşkı yaşamanın çok çeşidi vardır…Öğrendim ki her koşulda kendisiyle dürüst kalanlar daha uzun yol alıyor |
|