![]() |
Aldattin Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aldattin Mi?Ünlü diş hekimi Sam ve eşi 50 ![]() ![]() Sam birden eşine bir soru sordu: - "Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?" - "O da nerden çıktı?" diye sinirlendi eşi, "cevabı öğrenmek istemezsin herhalde" dedi ![]() "İsterim" dedi Sam ![]() ![]() - "Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattım" diye cevap verdi eşi ![]() Kimlerdi bunlar?" diye sordu Sam ![]() "hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğni kurmak istiyordun da hiçbir banka sana kredi açmıyordu ![]() geldi; hiçbir sey sormadan tüm kağıtları imzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğini açabildin ![]() ![]() ![]() - "Canım benim ![]() ![]() karıciğim" dedi Sam ![]() - "Hani 50 yaşında kalp krizi geçirmistin ya, kritik bir by-pass ameliyatı olman gerekiyordu, hiçbir doktor o cesareti gösteremiyordu ![]() ölebilirdin ![]() ![]() ![]() hayata döndün" dedi eşi ![]() - "Ah benim sevgili karım ![]() feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatışın?" - "Hatırlıyor musun, yıllar önce diş hekimleri odası başkanı olmak istemiştin de 369 oy eksikti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|