![]() |
Küçük Emrah Başbakan Olursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçük Emrah Başbakan OlursaKüÇüK EmRaH BaŞbAkAn oLuRsA türkiye nereye koşuyor *imf yetkililerinin kredi görüşmelerini gözyaşları içinde tamamlamaları: - biz fakir bir ülkeyiz abiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - yeter ulan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ama borç - boşver şimdi bunları sen miktarı söyle hibe olacak bu seferki *hükümet ülke genelindeki aygazcıların vatan haini ilan edilip yakalandıkları anda kurşuna dizilmeleri gibi kişisel bir yasa çıkarabilir *-emrah koş! -anam anam -yok anan değil daha fena -nedir -darbe oldu *öğrenci biletinin ucuzlaması ![]() ![]() *emrah'ın filmlerdeki amcası bu sefer karşısına sam amca olarak çıkacaktır ki işi çok daha zor olacaktır ![]() - ben senin müttefiğinim amcanım emrah - amca demek baba yarısı demek - evet sen kahveye kadar gitsene *avrupa briliğinin türkiyeyi evlat edinmesi - müller yazık lan çocuğa sizde hiç insaf yok mu? - ben almanım lan biz soğuk oluruz - ağlıyor çocuk baksana bütün salon gözyaşları içinde onu dinliyor - yunanistan veto eder - yok be bak onlar hepten salya sümük oldu ![]() - üye yapmasakta en azından şu gariban için evlat edinelim o zaman - aferin müller zaten amcasının yaptıklarından sonra birinin sahip çıkması gerekirdi *başbakan emrah, hükümet kurma çalışmalarında maliye bakanlığı görevine, kendisi hakkında çok fazla şey bildiği için istemeyerek de olsa nuri alço'yu getirir ve olaylar gelişir: hız kesmeden ekonomi politikalarına yön veren hükümet, özelleştirme politikalarından tam sorumlu tuttuğu maliye bakanı nuri alço'nun,babalar gibi satarız mottosuyla tüm kitleri iki top model karşılığında rus şirketlere devretmesiyle çalkalanır ![]() önüne getirilen bu imzalı satış bildirgesini gören başbakan emrah neye uğradığını şaşırmış,hayat yolunda bir de bakan darbesi yemiştir: başbakan emrah: olamazz!! kitlerim!!! (( nuri alço: ben sattımmmm, anananı da satacaaaam! küçük emrah:vay benim garip anam *muhalif partilerin mitinglerinde en cok dile gelecek slogan ' ananı da al git buradan' olacaktır *her hafta avrasya maratonu düzenlenir *ben hiç ab ye girmedim amca __________________ |
![]() |
![]() |
|