Alın Arkadaşlar Size Güsel Fıkralar..... |
08-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alın Arkadaşlar Size Güsel Fıkralar.....Kayseri'linin oglu Kayseriliden para ister: " Baba 5 milyon verirmisin " Kayserili: " 4 milyon mu dedin? Napcan lan 3 milyonu, 2 milyon neyine yetmiyo! Al sana 1 milyon yeter!" Oglu parayi almiş " Hehe Baba zaten 500 bin lira lazimdi " " Bak sen kerataya Demek sahte para vermesem kaziklayacaktin beni" --------------------------------------------------------------------------- --------------- YA KARIŞIRSA Temel ve Dursun yillarca biriktirdikleri paralarla hayalini kurduklari atlari almak için pazara giderlerUzun pazarligin sonucunda birer at alip eve dönerlerAtlari bagladiktan sonra sohbete baslarlarÇok sevinçlidirlerBi ara Temelin aklina atlarin karisabilecegi fikri gelirBunu Dursun' ada söylerKara kara düsünmeye baslarlar Dursun: -"Ula haçan benim atun kuyruguni keselum, kuyruklisi senin olsun" demis Temel: -"Ula dogri Diysun" demis ve atin kuyrugunu kesmisler Bunlari duyan muzip komsulari İdris gece gelip öteki atinda kuyrugunu kesmis Sabah kalkip bakmislarki 2 atinda kuyrugu kesik Düsünmeye baslamislar Bu sefer Dursun'nun atinin kulagini kesmisler Gece İdris gelip ötekinin de kulagini kesmis Sabah gene bakmislar ki atlar yine ayni Atlar taninmayacak hale gelene kadar devam etmis En sonunda bizim Temel dayanamamis: -"Ula Tursun, habu is böyle olmayacak da En iyisi siyah at benim, beyaz at senin olsun" --------------------------------------------------------------------------- ----- Adam geç saatte zil zurna sarhoş eve geldi Karısı uyuyordu Tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra karısının yanına geldi ve kadını uyandırdı - Karıcığım, - Ne var ? - Sen ne mükemmel bir kadınsın be, birtanesin - Ne oldu gene ? - Ne olacak tuvaletimize o otomatik lambayı ne zaman taktırdın ? Harika olmuş - Ne diyorsun sen ne lambası ? - Valla ne bileyim hayatım, tuvaletin kapısını açınca ışık yanıyor kapatınca sönüyor Bu duyan kadın öfkeyle yerinden fırladı : - Allah belanı versin pis sarhoş yinemi buzdolabına işedin ! --------------------------------------------------------------------------- -------------- öğretmen Okula yeni gelen öğretmen ilk dersinde öğrencilere ilginç bir çağrıda bulunmuş: "Kendini geri zekalı hisseden varsa ayağa kalksın" Sınıfta çıt yok Nihayet biri kalkmış: "Sen kendini geri zekalı mı hissediyorsun?" "Hayır", demiş çocuk, "ama sizin tek başına ayakta kalmanıza gönlüm razı olmadı da…" --------------------------------------------------------------------------- -------------------------- Müebbet Zamanin en büyük Mayfa babasi çok agir bir suçtan yargilanmaktadir ve idami istenmektedir Jüri üyelerinin içinde Temel de vardir Mafyanin adamlari mahkemeden önce Temeli bir kenara çekerler ve söyle derler: - Temel ne yap et Babanin idam kararini müebbet'e çevir yoksa bu senin sonun olur derler!!! Temel'in içine korku düsmüstür: Acep ne yapsam da bu adami kurtarsam" diye düsünür Dava baslar günlerce devam eder ve nihayet Jüry üyeleri karar vermek üzere odalarina geçerler Aradan uzun bir süre geçtikten sonra jüry geri gelir ve kararini okur: - Müebbet hapis derler Bunu duyan Babanin adamlari ne yapacaklarini sasirirlar dogru Temel'e gidip: -Af ferim sana Temel simdi gözümüze girdin derler Ehh be Temel iyi güzel de bu isi nasil basardin diye sorarlar Temel: - Sormayin bre usaklar der millet Beraat Beraat diye tutturdu Muebbete çevirmek kadar aklan karayi seçtim der --------------------------------------------------------------------------- ----------------------- --------------------------------------------------------------------------- ----- Bir kari-koca cok kotu bir kaza gecirirler Kadinin yuzu tamamen yanar Plastik cerrahlar kadinin yuzunu eski haline getirebilmek icin deriye gerek oldugunu ama kadindan deri alamayacaklarini soyleyince kocasi deri vermeye Gonullu olur Fakat kocasindan alinacak deri popo bolgesinden alinacaktir Adam bu bilginin karisina soylenmemesini ister cunku moralinin bozulacagindan cekinmektedir Ameliyat tamamlandiktan sonra kadin eskisinden de guzel gorunur Her goren bu muhtesen guzellik karsisinda hayrete dusmektedir Birgun kadin kocasi ile basbasa kaldiginda ; - "Hayatim cok tesekkur ederim Benim bu halim senin Sayende Sana nasil tesekkur etsem?" deyince kocasi cevap verir : - "Tesekkure gerek yok hayatim Annen seni her optugunde ben gerekli mutlulugu duymaktayim zaten" --------------------------------------------------------------------------- --------------------- --------------------------------------------------------------------------- ----- Mehmet Bey köpeğinin tasmasından tutmuş yolda giderken, hoşlanmadığı bir komşusuyla karşılaştı Komşu sordu: - Bu eşekle nereye gidiyorsun? - Yahu bu köpek be, diye tersledi Mehmet Bey Köpekle eşeği birbirinden ayıramıyor musun? Komşu aldırışsız: - Ben köpekle konuşuyorum Sen ne diye söze karışıyorsun? |
|