![]() |
Temel Fıkraları-4 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Temel Fıkraları-461 - Aslan Yürekli Temel Temel hayvanat bahçesinde gezerken açik buldugu bir kafesten içeri dalmis ![]() Görevliler panik içerinde arkasindan bagirmislar : - Hoop, dur ne yapiyorsun, orasi aslanin kafesi ! ![]() ![]() Temel geri dönmüs, görevlilere söyle bir bakip, - Sankimaslaninizi yeduk ![]() ![]() ![]() 62 - Dünyadan Haberin Yok Birgün Temel marketten bir kutu orkidle çikmis ![]() -Ne yapacaksin orkidi? -Sen bilmiyor musun Dursun? Onunla tenis oynaniyo, bisiklete biniliyo, kosuluyo, oohooo, senin dünyadan haberin yok ![]() ![]() ![]() 63 - Yatagin Alti Temel ve arkadaslari kahvede oturuyorlarmis ![]() beni manavla aldatiyor ![]() karpuz buldum" demis ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de Yatagin altinda testere buldum ![]() ![]() ![]() Fadime beni atla aldatiyor" demis, arkadaslari, "Nasil anladin?" diye sormuslar ![]() Temel de "Yatagin altinda JOKEY buldum" demis ![]() ![]() ![]() 64 - Attaaaa Gidecegiz Azrail Temel in canini almak için gelmisti ![]() ![]() parmagini agzina sokup, "aguk guguk" sesleri çikartarak bebek taklidi yapti ![]() Azrail durumu anlayip Temel in oyununu bozmak istemedi ve gitti ![]() Temel ialmak için geldiginde Temel in kendisine bir emzik bile aldigini ve yerler- de emekledigini gören Azrail, Temel e : - Temel, gel attaaaa gidecegiz ![]() ![]() ![]() 65 - Seni Kus Sandim Temel sehre inmis ![]() ![]() - Allah allah kusa bak yav ![]() ![]() ![]() ![]() demis ![]() - Ne bakiyorsun hemserim ![]() ![]() ![]() demis ![]() - Afedersun hemserum ![]() ![]() ![]() ![]() 66 - Cep Telefonu Temel arkeoloji profesörüdür ve Amerika da gerçeklesicek bir konferansa davet edilir ![]() ![]() - Biz ülkemizde yaptigimiz kazilarda 25 metre asagi indik ve telefon kablolari bulduk ![]() ![]() Türkiye ye gelir ve Temel baslar anlatmaya, -Biz ülkemizde yaptigimiz kazilarda 50 metre asagi indik ama birsey bulamadik ![]() Buradan su sonuca ulastik ![]() ![]() ![]() kullanmislardir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|