![]() |
Siyasi Fıkralar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siyasi FıkralarAnkara'da, adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır ![]() ![]() -Ne var, ne olmuş acaba -Teröristler Tayip Erdoğan’ı yakaladılar ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer 1 Milyar YTL verilmezse üzerine benzin döküp yakacaklarmış! -Haa şimdi anladım bu trafiği ![]() ![]() ![]() -Yaa iste onun için herkesten biraz yardım topluyoruz ![]() -Insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak? -Valla yaklaşık olarak 5'er litre ![]() ![]() ![]() ************************************************** *** 550 milletvekili hepsi birden aynı uçağa binmişler ![]() Uçak teröristler tarafından kaçırılmış ![]() Teröristler istedikleri yapılmazsa her saat başı bir milletvekilini serbest bırakacaklarını ilan etmişler ![]() ************************************************** *** Abdullah GÜL, Amerika Büyükelçisi ile birlikte Türkiye'de Amerikalılar tarafından açılan ilk domuz çiftliğini ziyarete gitmiş ![]() Bir gün sonra Yeni Şafak gazetesi yazarları Gül'ün domuzlar arasında çekilen resmine uygun bir başlık aramaya başlamışlar ![]() Biri " Gül domuzlar arasında" olsun demiş ![]() Bir başkası "Domuzlar GÜL'ün etrafında" olsun demiş ![]() Ve üçüncü öneri çok beğenilmiş ![]() ************************************************** *** Tayip'in Cumhurbaşkanlığına seçilmesi ile başlayan ve uzun süren iç savaşta şeriatçılar ülke yönetimini ele geçirir ![]() ![]() ![]() ![]() "Biz herhalde hayal gördük, tekrar çıkıp bir bakalım" der ![]() ![]() ![]() -"Şimdi Samsun'a gidiyorum, oradan Amasya'ya geçeceğim" ************************************************** *** Birisi Taksim'de duvara bir metrelik harflerle "Tayyip Kafasızdır" yazmış ![]() ![]() ![]() ************************************************** *** AKP'nin kuruluş yıldönümü törenleri sırasında bir ihtiyar taşıdığı pankartla ilgiçekmiş ![]() ![]() ![]() ![]() "Sen kiminle alay ediyorsun? Sen çocukken Tayyip henüz doğmamıştı bile ![]() ![]() ![]() "İşte onun için teşekkür ediyorum ya! ![]() ![]() ![]() ************************************************** *** Tayyip akıl hastanesinde konuşma yapıyormuş ![]() ![]() ![]() ************************************************** *** Şehit cenazelerine katılmamak için Anadolu illerinden birine giden Tayyip top atışıyla selamlanmış ![]() sormuş: "Niye ateş ediyorlar" Polis açıklamış:"Tayyip geldi de ![]() ![]() ![]() "Vah, vah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************************************** *** Bülent ARINÇ, Fatih ÇEKIRGE ve Hakan ŞÜKÜR dağda kaybolmuş ![]() ![]() ![]() ![]() "Tamam, kalın ama iki kişi evde yatabilir, diğeri ahırda yatacak, evde yer yok" Kabul etmişler ve ahırda kimin yatacağını kararlaştırmak için ahırın önüne gelmişler ![]() "Burada inek var, ben yatamam!" Sonra Fatih ÇEKIRGE girmiş; 10 saniye sonar çıkmış "Burada inek var, ben yatamam!" En son Bülent ARINÇ girmiş; 10 saniye sonra inek dışarı çıkmış "Burada ARINÇ var, ben yatamam!" ************************************************** *** Tayyip Çin'e ziyarete gidince Çin Başbakanına sormuş : "Çin'de senden nefret eden kaç kişi var?" "Yaklaşık 60 milyon" "Eh, bizde de benden nefret edenler yaklaşık o kadar" ************************************************** *** Tayyip'e sormuşlar "İstediğiniz düzen, sağlarsanız para olacak mı ?" "Revizyonistlere göre olmayacak, dogmatiklere göre olacak ![]() "Kiminin olacak, kiminin olmayacak" |
![]() |
![]() |
|