![]() |
Garson Delirtme Taktıklerı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garson Delirtme TaktıklerıGarson Delİrtme Taktİklerİ hoşgeldiniz, ne alırdınız? -sprite var mı? -var efendim ![]() -o zaman bir light cola alıyım ![]() -?! - buyrun ne alırdınız efenim? - cola varsa bi çay getir de ayran içelim - ??!!! -hoşgeldiniz ne arzu edersiniz - şey ben arkadaşımı bekliycektim - peki efendim - ama dur ya sen bana bi kola getir -peki efendim - ama dur yaa arkadaşım gelsin sonra -tamam nasıl arzu ederseniz - ayyy ama sen bana en iyi bi tost yap - tamam - ama dur - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - HoşgeLdiniz, bişi aLırmısınız ![]() ![]() + Hayır çocuğum biz ece oturmaya geLdik buraya buyrun efenim ojgeldiniz ![]() +sıcak süt var mı? -efet efenim +lütfen soğutup da getirirmisiniz Var +Ya bundan? -Var +Peki ya bu -Var ![]() ![]() +Ya bu -Var ![]() ![]() + ![]() ![]() ![]() ![]() -Var + ![]() ![]() ![]() -Var + ![]() ![]() ![]() -Var + O zaman şundan getir ![]() ![]() -Ondan maalsef kalmadı ![]() ![]() +Ne biçim yer yahu burası hiç bişi yoq ![]() ![]() :yiycek bişiler istiorum G:ne gibi bişiler isterdiniz M:karnımı doyuran bişiler G:tabi efendim de istedigin özel bişi var mı?yoksa size bilmem ne menümüzden verelim ![]() ![]() M:ne demek o istediginiz özel bişi var mı falan? G:yanlıs anladınız efendim ben ece ![]() ![]() ![]() ![]() Messs iki lokma bişi yiycektik içine ![]() ![]() vazgectim tokum ben sen bana soguk bişiler ver G:tabi efendim ![]() M:soguk olsun ![]() ![]() G:tabi efendim hemen bir kola getirebilirim M:senden kola istedigimi hatırlamıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|