Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
parçası, şaraplen

Şaraplen Parçası

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şaraplen Parçası

51 piyade alayinda yuzbasi jack diye bir subay varmis bu alayda butun herkes bu yzb'dan illallah demis cunku her girdigi iddiayi kazaniyormus alay komutani sonunda dayanamayip yzb jackin tayini ni cikarmayi basarmis ve bizim yzb 61 piyade alayina tayini cikmis 51 piyade alay komutani, 61 piyade alay komutanina telefon ederek yuzbasi icin 'aman bu adama dikkat edin sakin kimseyle iddiaya girmesin aka kara der iddiayi yinede kazanir' diye uyarida bulunmus 61 piyade alay komutani olurmu canim oyle sey diyip telefonu kapatmis neyse bizim yzb 61 piyade alayina gelmis ve alay komutanin karsina gecerek komutanim ben geldim' demis alay komutani: - senmisin şu meşhur yzb jack derken, yzb alay komutanina - meraba komutanim beni hatirladiniz mi, demis - hayir hatirlamadim - olurmu komutanim vietnam savasinda beraber mevzide idik siz o zaman yarbaydiniz bende daha tegmendim - yok canim ben o savasa katilmadim - aa komutanim ben adim gibi hatirliyorum sizin poponuza şaraplen parcasi gelmisti kesin onun yara izide kalmistir - olurmu canim sen manyakmisin ben ne o savasa katildim nede popomda şaraplen yarasi var - komutanim 100$ iddiasina girerim ki sizin poponuza şaraplen yarasi vardemis ve 100$ iddiasina girilmis alay komutani indirmis pantalonu ve yaranin olmadigini gostermis yzb: - ah komutanim cok ozur dilerim yanilmisim buyurun 100$ inizi demis ve 100$ i vermis 61 piyade alay komutani sevine sevine 51 piyade alay komutanini telefonla arayarak - he he bumuydu her iddiayi kazanan adam - ne oldu ki - iddiaya girdim ve kazandim - sakin ona popomu gosterdim deme! - nereden anladin popomu gosterdigimi - ulan senin allah belani versin allah seni kahretsin o adam senin poponu gormek icin butun alayla iddiaya girmisti
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com