Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
wampir

3 Wampir

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

3 Wampir

FADİME FEMİNİST OLURSA
Dünya Feministler Kongresinde konuşmacılar görüş belirtmektedir Amerikalı bir hanım şöyle der:
Ben iyi bir şirketin genel müdürüyüm Artık alışveriş yapmaktan bıktım Kocama "bundan sonra alışverişleri sen yap" dedim Baktım, birinci gün oralı olmadı, ikinci gün oralı olmadı, üçüncü gün yaptı
Alman konuşmacı:
Ben iyi bir şirkette üst düzey yöneticiyim Bir gün kocama "ben artık bulaşıkla ilgilenmekten bıktım, biraz da sen yıka" dedim Birinci gün yapmadı, ikinci gün yapmadı, baktım üçüncü gün yapmış
Fadime kürsüye çıkmış:
Ben kendimi bildim bileli temizlikçiyim Geçen gün Temel'e "ben artık çamaşır yıkamaktan mahvoldum, biraz da sen yıka" dedim Birinci gün göremedim, ikinci gün göremedim, üçüncü gün gözüm yavaş yavaş görmeye başladı

KIZARTMA
Bizim Temel karakolda başkomiserdir Bir gün bir kadın gelir:
Komiser bey komiser bey! Kocama tavuklu bezelye yapacaktım Ben onu haşlayana kadar kocamı markete bezelye almaya gönderdim Gidiş o gidiş gelmedi Ben ne yapacağım?
Komiser Temel kadına hiç bakmadan:
En eyisi siz o tavuğu kizartma yapin

3 VAMPİR

3 vampir varmış Biri alman biri ingiliz biriside bizim temel bunlar havada uçarlarken alman aşağıya inmiş ağzı burnu kan içinde gelmiş:
almana sormuşlar:
Neden ağzın burnun kan içinde?
Almman:
Aşağıdaki kadının kanını emdim
ingiliz aşağıya inmiş ağzı burnu kan içinde gelmiş
İngiliz'e sormuşlar:
İngiliz:
aşağıdaki adamın kanını emdim
Temel'de aşağıya inmiş oda ağzı burnu kan içinde gelmiş
Temel'e de sormuşlar:
Temel
Aşağıdaki direği görüyormusunuz?
Vampirler:
Evet
Temel:
ama ben görmedim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com