Hazır Cevap Ünlüler |
08-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hazır Cevap ÜnlülerKonuşma Hacettepe Üniversitesinde Cem Yılmaz ile bir Hacettepeli arasında geçmektedir Çocuk: Cem bey basında sizin hakkınızda karizmatikmiş diye söylentiler çıkıyor size göre sizin karizmanız var mı Eğer varsa kaç cm? Cem Yılmaz:Valla karizma insanın içinde hissettiği bir şeydir Sen içinde kaç cm hissediyorsan benim de karizmam o kadar Sokrates bir gün yürürken tek kişinin geçebileceği kadar mesafe olan bir mevkiide dönemin soylularından biriyle karşı karşıya gelir ve ikisi de durur Kısa bir süre bakıştıktan sonra Soylu: Ben senin gibi pis bir zavallıya yol vermem Sokrates:Ben veririm Bir toplantıda bir genç Mehmet Akif'i küçük düşürmek için sorar -Affedersiniz siz veteriner misiniz Mehmet Akif'in cevabı -Evet bir yeriniz mi ağrıyordu Kulaklarının büyüklüğü ile ünlü Galileo'ye hasımlarından biri - Efendim demiş Kulaklarınız bir insan için biraz büyük değil mi? Galileo - Doğru demiş Benim kulaklarım bir insan için biraz büyük ama seninkiler bir eşek için fazla küçük sayılmaz mı Muhabir: Müslüm bey hakan taşıyan için arabeskin yeni peygamberi diyorlar ne diyorsunuz? Müslüm Gürses: Ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum Fatih Altaylı Erman Toroğlu için Fatih Altaylı: O kabzımal futboldan ne anlar ki deyince Erman Toroğlu: Ben eski futbolcu ve hakemim futboldan anlarım kabzımalım hıyardan da anlarım |
|